Mircea Dobre: „La Constanța nu va exista alianță Pro România – PSD!”

Mircea Dobre Pro Romania Constanța
Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța. Foto: Constanța 100%

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, vineri, că PSD are discuții cu ALDE și Pro România au discuţii pentru formarea unei coaliţii de centru-stânga în vederea participării la următoarele alegeri locale şi parlamentare.

„Sunt în momentul de faţă discuţii între noi, ALDE, PSD şi Pro România pentru formarea unei coaliţii care să participe la următoarele alegeri locale şi parlamentare. (…) Credem că avem o şansă reală la următoarele alegeri mergând într-o coaliţie de centru-stânga”, a afirmat Tăriceanu, la România TV.

Declarațiile președintelui ALDE sunt infirmate de către Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța.

„La Constanța nu va exista alianța PRO România –  PSD. Exclus! Timpul ne va demonstra. Ce să spună și Tăriceanu? Nu mai are parlamentari, nu mai are identitate. Normal că PSD vrea să ne ducă în derizoriu, să ne lipească de ei.”, a declarat liderul Pro România.

Vă reamintim faptul că deputații ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD.

Mircea Dobre a subliniat că USL a fost creat cu an de zile înainte de alegeri, dar, în ciuda acestui fapt, au existat județe unde s-a candidat de sine stătător.

Mircea Dobre și Răzvan Filipescu, candidații Pro România pentru Primăria Constanța, respectiv Consiliul Județean Constanța, au făcut parte, în trecut, din PSD.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un vaccin anti Covid-19 a început să fie produs la scară industrială, deși nu se știe dacă va funcționa

vin iun. 5 , 2020
Compania farmaceutică AstraZeneca a început să producă vaccinul anti Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford, deși acesta se află încă în teste și încă nu se știe dacă va funcționa, a anunțat directorul executiv Pascal Soriot, potrivit BBC. „Începem să fabricăm chiar acum acest vaccin, astfel încât să-l avem gata de […]
vaccin covid 19

V-ar putea interesa și: