Mircea Dobre: „La Constanța nu va exista alianță Pro România – PSD!”

Mircea Dobre Pro Romania Constanța
Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța. Foto: Constanța 100%

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, vineri, că PSD are discuții cu ALDE și Pro România au discuţii pentru formarea unei coaliţii de centru-stânga în vederea participării la următoarele alegeri locale şi parlamentare.

„Sunt în momentul de faţă discuţii între noi, ALDE, PSD şi Pro România pentru formarea unei coaliţii care să participe la următoarele alegeri locale şi parlamentare. (…) Credem că avem o şansă reală la următoarele alegeri mergând într-o coaliţie de centru-stânga”, a afirmat Tăriceanu, la România TV.

Declarațiile președintelui ALDE sunt infirmate de către Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța.

„La Constanța nu va exista alianța PRO România –  PSD. Exclus! Timpul ne va demonstra. Ce să spună și Tăriceanu? Nu mai are parlamentari, nu mai are identitate. Normal că PSD vrea să ne ducă în derizoriu, să ne lipească de ei.”, a declarat liderul Pro România.

Vă reamintim faptul că deputații ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD.

Mircea Dobre a subliniat că USL a fost creat cu an de zile înainte de alegeri, dar, în ciuda acestui fapt, au existat județe unde s-a candidat de sine stătător.

Mircea Dobre și Răzvan Filipescu, candidații Pro România pentru Primăria Constanța, respectiv Consiliul Județean Constanța, au făcut parte, în trecut, din PSD.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.