Mircea Dobre, Pro România: „Acest nou Partid Comunist Român, deghizat în PNL, ne arată că nu mai vrea să existe mediul privat”

mircea-dobre-pro-romania-2

Mircea Dobre, deputat Pro România și candidat pentru un nou mandat, spune că PNL este un fel de Partid Comunist care nu mai vrea să există mediu privat.

Acesta spune că PNL a refuzat să voteze legea care prelungește acordarea voucherelor de vacanță, dar, ulterior, a venit cu un proiect de Ordonanță de Urgență, din care, însă, au exclus mediul privat.

Mircea Dobre a afirmat că  PNL a vrut să anuleze voucherele, dar pe ultima sută de metri s-a răzgândit și a emis o ordonanță de urgență. A atras însă atenția că au fost anulate amendamentele care ar fi dat dreptul la vouchere și angajaților din mediul privat.

„Pe ultima sută de metri, înainte de a anula voucherele de vacanță, PNL vine cu OUG pentru prelungirea lor. Sfidează din nou Parlamentul, dar mai face ceva acest partid care-și dorește să devină partidul unic, la fel ca #PCR: elimină amendamentele care ar fi dat dreptul la vouchere și angajaților din mediul #PRIVAT!

Cam până unde poate merge acest nou Partid Comunist Român, deghizat în PNL, pentru a ne arăta că nu mai vrea să existe mediul privat?

Nu pot să cred că membrii PNL n-au știut că există un proiect de lege în Parlament, încă din primăvara acestui an, iar în ultimul moment o fi venit un consilier rătăcit, să-i anunțe că ar fi bine pentru campania electorală să dea repede OUG, ca să arate că partidului îi pasă de angajați și de turismul românesc. Și, chiar dacă ar fi fost așa, măcar puteau citi amendamentele pe care eu le-am introdus în proiectul de lege, pentru a le da dreptul la vouchere de vacanță și angajaților din privat!

De ce nu vrea PNL să dea aceleași drepturi tuturor angajaților? De ce doar celor de la stat? Pentru mediul privat am propus să se scadă valoarea tichetelor de vacanță din impozitele pe care le-ar datora o companie, iar câștigul pentru economia României ar fi maxim! Doar că PNL nu vrea nici mediu privat, nici creștere economică. Asta demonstrează, la fiecare pas. Pas cu pas!”, spune Mircea Dobre.

Mircea Dobre deschide lista Pro România Constanța pentru Camera Deputaților.


Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de Constanța 100%

CUI mandatar financiar coordonator: 11200008


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Mircea Dobre, Pro România: „Acest nou Partid Comunist Român, deghizat în PNL, ne arată că nu mai vrea să existe mediul privat”

  1. stimabile ! mai bine ai grija de sefu tau ca e cam neatent Conform anchetei facute de realitatea pe baza unor marturii la nivel inalt Ponta scutura covoarele la etaj si a scapat un procuror !a murit saracu ( ca stia multe )Oricum sinteti perceputi ca un partid mafiot Aia cu comunistii era pt psd dar ai incurcat fițuicile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mesajul deputatului Radu Babuș de Ziua Dobrogei: „Este datoria și responsabilitatea noastră să rămânem solidari”

sâm nov. 14 , 2020
„Între 14 și 18 noiembrie 1878, Dobrogea a trăit momente istorice. La Babadag, Tulcea și Constanța au sosit primele unități ale armatei române, reîntoarse din bătălia pentru războiul de Independență. La 23 noiembrie 1878 autoritățile românești au preluat oficial administrația Dobrogei.Istoria Dobrogei, parte a istoriei întregului pământ românesc este sărbătorită […]
Radu babus

V-ar putea interesa și: