Mircea Dobre, Pro România: Prioritățile noastre sunt refacerea parcurilor, crearea de spații civice și 3.700 de locuri de parcare subterană

Mircea Dobre, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Constanța, a prezentat prioritățile sale dacă va ajunge să conducă orașul. Printre acestea se numără refacerea parcurilor, realizarea de noi spații verzi, de spații civice și crearea a 3.700 de locuri de parcare subterană.

Mircea Dobre, candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Constanța, a prezentat prioritățile sale dacă va ajunge să conducă orașul. Printre acestea se numără refacerea parcurilor, realizarea de noi spații verzi, de spații civice și crearea a 3.700 de locuri de parcare subterană.

„Prioritățile noaste sunt refacerea parcurilor existente. Sunt aproximativ 164.000 de metri pătrați, și aici vorbim de parcul de la Tomis 2, parcul de la Gară, parcul de la Colegiul Mircea cel Bătrân, parcul de la Casa de Cultură, parcul din Faleză Sud, parcul Viitorul, din zona CET, strada Caraiman, și parcul „La grătare”, din zona Km. 4-5.”, a declarat Mircea Dobre, într-o conferință de presă.

În paralel, Pro România va crea aproximativ 74.000 de metri pătrați de parcuri, deasupra parcărilor subterane pe care le va construi.  

„Mai sunt numite zone de mini parc, pe care le-am găsit în unele locații. Acolo o să realizăm parcări supraterane. Adică, acolo unde există parcare desenată se va desființa, se va realiza parc sau mini parc, pentru că sunt suprafețe între 1.500 și 2.500 mp, și lângă se va construi o parcare supraterană. Bineînțeles, în paralel trebuie refăcut Parcul Tăbăcărie, care, de fapt, nu a fost refăcut niciodată, este așa de la înființarea lui.”, a declarat candidatul Pro România.

Mircea Dobre a mai spus că este foarte mare nevoie ca, pe viitor, Constanța să beneficieze de cât mai multe spații civice, unde lumea să poată ieși în aer liber, să-și petreacă timpul liber, unde copiii să aibă unde să se joace. În acest moment, nu au.

„În paralel cu aceste parcuri, se realizează și peste 3.700 de locuri de parcare subterană.”, a subliniat Mircea Dobre.

„Este timpul ca acest oraș și acest județ să se schimbe, să le crească valoarea. Acest lucru se poate realiza numai prin proiecte de infrastructură mare, medie și mică”, a conchis liderul Pro România.


Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de Constanta 100% – portal: www.ct100.ro
CMF: 21200010


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spania impune din nou carantina

sâm sept. 19 , 2020
Mai multe zone din regiunea Madrid, Spania, vor intra din nou în carantină de luni. Circa 850.000 de persoane sunt afectate de aceste noi măsuri. Astfel, locuitorii din zonele vizate, care reprezintă 13 la sută din populaţia regiunii, vor putea ieşi din cartierul lor doar pentru a merge la muncă, […]

V-ar putea interesa și: