Mircea Dobre, Pro România: Sondajele nu sunt reale

Mircea Dobre

Mircea Dobre, candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Constanța, crede că sondajele apărute în ultima perioadă nu sunt reale.

Acesta a explicat și de ce, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV.

„De fiecare dată, câștigătorul unui sondaj este cel care plătește. Asta arată că fiecare dintre partidele mari, și aici mă refer la PSD și PNL, plătesc bani grei, din subvenția pe care o au, pentru că au o subvenție destul de mare, de câteva milioane de euro pe an, plătesc aceste sondaje, în așa fel încât să arate o imagine falsă a rezultatului alegerilor”.

Mircea Dobre, Pro România

În opinia sa, corect este să așteptăm votul din 27 septembrie.

Mircea Dobre a mai spus că oamenii nu răspund real la întrebări și a subliniat că cele două partide mari au condus Constanța în ultimii 30 de ani, fără să lase un singur proiect important pentru oraș.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos.

Comandat de Partidul Pro România Filiala Constanța
Executat de Constanta 100% – portal: www.ct100.ro
CMF: 21200010


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

13 persoane dintr-un sat cu 464 de locuitori, reținute pentru că au provocat un scandal monstru

mie sept. 16 , 2020
13 persoane din satul Lespezi, comuna Dobromir, județul Constanța, au fost reținute pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Satul avea, la ultimul recensământ 464 de locuitori. „Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii […]
politist mascat

V-ar putea interesa și: