Mircea Dobre, Pro România: „Sunt multe de făcut în Poarta 6”

Mircea Dobre, candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Constanța, vizitează toate cartierele orașului și stă de vorbă cu constănțenii, pentru a afla direct de la ei problemele cu care se confruntă.

„Sunt multe de făcut în #Poarta6, ne-o spun chiar cetățenii care locuiesc aici”, a spus el, după o vizită efectuată astăzi în zonă.

„Sm discutat cu ei despre proiectele pe care noi le propunem pentru această zonă a Constanței, le găsiți pe toate aici 👉🏻https://mirceadobre.ro/proiecte/faleza-sud/. Pentru că iesim pe teren să purtăm un dialog cu constănțenii, am ascultat toate propunerile celor pe care i-am întâlnit și suntem gata să le integrăm în strategia noastră pentru #ConstanțaSănătoasă. Viitorul orașului nostru stă în mâinile dumneavoastră. Vă așteptăm la vot pe 27 septembrie!”, a spus Mircea Dobre.


Comandat de Partidul Pro România Filiala Constanța
Executat de Constanta 100% – portal: www.ct100.ro
CMF: 21200010


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

USR: „Decebal Făgădău vrea să ofere unor cetățeni de onoare 12 terenuri”

mie sept. 16 , 2020
USR Constanța atrage atenția că primarul Constanței, Decebal Făgădău, vrea să ofere unor cetățeni de onoare 12 terenuri. „Trei dintre ele sunt pe faleză şi valorează 750.000 de euro”, spun reprezentanții USR. Proiect de hotărâre privind atribuirea în proprietate a unui teren situat în municipiul Constanța numitei Elena Frîncu – […]
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța

V-ar putea interesa și: