Mircea Dobre: Schema de despăgubire pentru HoReCa a fost lansată la ora 10.00. La ora 11.00, aplicația era blocată

La pomu’ lăudat să nu te duci cu sacu’!” Este concluzia lui Mircea Dobre, președinte UGIR Constanța, după lansarea schemei de despăgubire pentru cei din domeniul HoReCa.

„Schema de despăgubire pentru #HoReCa a fost lansată astăzi, la ora 10.00. Ca orice lucru gestionat de echipa USR-PLUS, nu mai funcționează. La ora 11.00, aplicația pentru depunerea cererilor era blocată. Probleme sunt, din toate punctele de vedere: de organizare, de legalitate, de înțelegere a principiilor de funcționare a economiei. Varză! Totul este haotic! Se iau cu mâinile de cap patronii afacerilor distruse de această gașcă de neprofesioniști, dar mai ales contabilii. Nu se poate încărca nimic deoarece în platformă nu se regăsește expertul în baza de date. Oare trebuie să fie doar “experții” celor de la USR-PLUS în această bază de date??? Ăstora nu le funcționează nimic, niciodată, iar oamenii lor – prezentați ca extra-mega-super-experți ne dovedesc, de fiecare dată, că nu știu să facă absolut nimic.”, a punctat Mircea Dobre.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Rezultatele la Evaluarea Națională. 4 elevi de 10 în Constanța

Tue Jun 29 , 2021
Patru elevi din județul Constanța au obținut o performanță remarcabilă: media 10 la Evaluarea Națională, sesiune 2021. Anul trecut, după contestații, erau însă 20 de note de 10! Doi dintre ei provin de Colegiul Național Mircea cel Bătrân, doi de la Liceul Teoretic Ovidius. Alți 9 elevi au avut medii […]
10

V-ar putea interesa și: