Mircea Titus Dobre își promovează cu bani grei, pe Facebook, desenele din campanie

Mircea Titus Dobre își promovează cu bani grei, pe Facebook, desenele din campanie
Mircea Titus Dobre, în timpul unei conferințe de presă. Foto: Constanța 100%

Mircea Titus Dobre, membru de frunte al Partidului Social Democrat, până în 2018, și membru de frunte al Partidului Pro România, de atunci încoace, vrea să fie primarul Constanței. Este nemulțumit de tot ceea ce s-a întâmplat până în 2018 în Constanța, inclusiv în perioada când tatăl său, ales cetățean de onoare în 2010, în epoca lui Radu Mazăre, a fost viceprimar.

Nu e de mirare dorința lui, citiți textul de mai jos și veți înțelege.

Mircea Dobre, noul viceprimar al Constanței, nu se poate lăuda cu nimic, deși este consilier din 2000. Poate doar cu încălcarea constantă a Legii 215

Mircea Titus Dobre a îmbrățișat aceeași strategie de campanie pe care a folosit-o PSD în 2016 și la care a contribuit și el: desenează. Nu face desene artistice, ci proiecte în care ne arată cum vrea să arate orașul. Putea să deseneze și mai bine, și mai prost. Ce n-am înțeles din aceste desene este sursa de finanțare. Altminteri, putem prezenta planșe cu Dubai.

Dincolo de acest aspect, am remarcat insistența cu care apar, pe Facebook, desenele lui Mircea Titus Dobre. Sunt reclame plătite, ca să se adreseze unui public mai numeros. Am verificat și care este suma investită de acesta pentru promovare. Politicianul fost PSD, actual Pro România este unul dintre cei mai generoși în această privință. Cele mai recente postări ale sale au fost promovate cu sume cuprinse între 900 și 999 de lei.

Citește și: Câți bani au primit partidele politice din banii noștri

În ultimul an, Dobre a plătit peste 10.000 de lei pentru a-și promova postările, grosul cheltuielilor fiind însă în ultimele săptămâni. Până pe 20 iunie 2020 cheltuise puțin peste 5.000 de lei.

Toți acești bani nu i-au adus însă prea multe like-uri. Numai 4.700 și ceva. La numărul de urmăritori stă și mai prost: sub 1.000.

Citește și:

Clasamentul partidelor și politicienilor constănțeni care cheltuie cel mai mult pentru promovare pe Facebook

Robert Turcescu împrăștie știri false pe Facebook. „Nu fiți tîmpiți”

Pro România vede paiul din ochiul PMP, dar nu bârna din ochiul său

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.