Mirela Garip, USR, vrea să-i cenzureze pe consilierii locali!

Ce nu și-a permis nici măcar Radu Mazăre își permite acum noul președinte al Consiliului Municipal Constanța, Mirela Garip, USR.

În timpul ședinței de azi, în care s-a dezbătut un proiect extrem de important, înființarea unei noi societăți de termie a municipiului Constanța, unul din cei care a dori să ia cuvântul a fost Costin Răsăuțeanu, consilier municipal PSD, fost viceprimar.

Acesta a avut o intervenție de bun simț, legată de faptul că PSD a propus un proiect similar, în trecut, pe care liberalii nu l-au votat.

Inițial, președinta de ședință nu a vrut să-i dea cuvântul lui Costin Răsăuțeanu. Acesta a insistat, a explicat că vrea să-și spună punctul de vedere, și în cele din urmă a putut vorbi.

Vizibil iritată, Mirela Garip a ținut să intervină din nou, să-I spună că putea să vorbească înainte de vot. Ba chiar a afirmat că ar fi bine ca aceste intervenții să fie limitate!

„Poate ar fi bine să avem un termen limitat pentru astfel de intervenții. Am oferit răgaz pentru amendamente și pentru alte intervenții.”, a rostit userista.

Este un apel la cenzură temporală pe care nu și l-a mai permis nimeni în consiliul municipal. Dimpotrivă, am asistat la episoade în care consilierii de opoziție au adus amendamente pe care chiar Radu Mazăre, în megalomania lui, le-a acceptat și le-a spus la vot.

Ședința a durat, cu totul, circa 36 de minute.

Atitudinea Mirelei Garip contrazice chiar principiile USR PLUS. Nu mai departe de ieri, Florin Cocargeanu, viceprimarul Constanței din partea USR, anunța că a depus împreună Cătălin Iacob, consilier local, două amendamente la regulamentul de funcționare al Consiliului Local. 1. Ședințele comisiilor de specialitate să fie transmise live pe pagina Primăriei Constanța. 2. Constănțenii să poată lua cuvântul la începutul ședințelor de Consiliul Local.

Un proiect binevenit.

Cu alte cuvinte, orice poate lua cuvântul, potrivit USR, dar consilierii locali, mai ales dacă sunt PSD, ar trebui cenzurați.

Apropo, după Costin Răsăuțeanu, a luat cuvântul, brusc, Ionuț Rusu, noul lider al consilierilor PNL, pe un subiect politic. Acestuia nu i s-a reproșat nimic.

Vă reamintim că, în campania electorală, soțul Mirelei Garip, un anume Sebastian Garip, navigator, l-a împrumutat pe președintele USR Constanța, Remus Negoi, cu 27.000 de lei. Banii au fost folosiți în campania electorală, a declarat acesta. Detalii, în link-ul de mai jos.

Soțul liderei de grup a consilierilor USR Constanța, Mirela Garip, l-a împrumutat cu 27.000 de lei pe președintele USR înainte de alegerile locale

Ședința poate fi urmărită aici:

Citește și:

Veștile bune de care liberalii au uitat (sau vor să uite)

Sursă foto: Facebook


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.