Misiunea CNCAV se va încheia săptămâna viitoare. Vaccinarea împotriva covid se va face în principal la cabinetele medicilor de familie

Adrian Baciu (foto), noul coordonator al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, și secretarul de stat Adriana Pistol a avut azi o ședință cu reprezentanții medicilor de familie despre integrarea activității de vaccinare anti-COVID-19 în Programul de Vaccinare al Ministerului Sănătății.

„I-am informat pe toți colegii că misiunea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV) se va încheia în săptămânile viitoare, iar mai departe vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie. În calitate de președinte al CNCAV, le-am spus colegilor medici de familie că le apreciez munca extraordinară legată de vaccinarea anti-COVID-19, care a început în cabinetele lor pe 4 mai anul trecut și a dus până acum la vaccinarea a peste 1,1 milioane de români. I-am asigurat de asemenea de sprijinul Ministerului Sănătății pentru ca vaccinarea să se desfășoare în continuare așa cum trebuie.”, a declarat acesta.

La ultima raportare, realizată la interval de 24 de ore, în județul Constanța, au fost efectuate 163 de noi vaccinări împotriva COVID-19 (doza 1 – 29, doza 2 – 57, doza 3 – 77).

Recomandare: Austria a suspendat legea privind vaccinarea obligatorie împotriva covid-19

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Universitatea Ovidius din Constanţa a decis reluarea cursurilor cu prezență fizică

Wed Mar 9 , 2022
Studenţii şi cadrele didactice ale Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) încep susţinerea cursurilor cu prezenţă fizică (in situ) pe fondul încetării stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, informează conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, rectorul instituţiei, după decizia recentă a Consiliului de Administraţie. „Începând cu […]
Universitatea Ovidius vrea să construiască un spital de 84,2 milioane euro