Mizerie de nedescris într-o „bucătărie” care pregătea mâncare pentru copii

Comisarii CJPC Constanța au închis și o unitate de producție alimentară din centrul orașului unde erau preparate produsele ce urmau să fie vândute la chioșcurile unor școli.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat vineri, că reprezentanţii instituţiei au efectuat un control la un chioşc aflat lângă Liceul Mihai Eminescu din Constanţa de unde primiseră informaţii că sandwichurile şi produsele vândute acolo sunt de calitate îndoielnică.

Comisarii au mers la faţa locului şi observat că ceea ce era pus la vânzare ca sandviș nu era, practic, sandviș, conținutul acestuia fiind dubios. Angajaţii chioşcului au refuzat să dea detalii. CJPC a efectuat verificări și a aflat că societatea care deţine chioşcul mai are un punct de lucru în centrul municipiului Constanţa, la parterul unui bloc. Aici, echipele de control au găsit mizerie, praf, ustensile murdare şi ruginite, produse ţinute la temperaturi de peste 23 de grade şi în condiţii improprii.

Acesta spune că a găsit adevărate catacombe pline de praf și lipsite de lumină, nu o bucătărie.

Cele două unităţi au fost închise temporar până la remedierea deficienţelor. De asemenea, firma care deţine cele două puncte de lucru a fost amendată cu 5.000 de lei pentru neregulile găsite şi cu 30.000 de lei pentru faptul că a reprezentaţii firmei au încercat să împiedice acţiunea de control.

Mai multe despre acest control, despre activitatea CJPC, dar și despre mitingul PSD, la care a participat șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu, puteți vedea în emisiunea pe care am realizat-o la Dobrogea TV, vineri, 15 iunie.

3 comments

 • De ce nu au facut controlul la inceputul anului scolar? Le-a suspendat activitatea fix pe perioada vacantei, cand ar fi avut clienti doar pescarusi… PRAF IN OCHI! JENANT…
  Culmea: a “murit” magszinul de langa Lic. Eminescu in aceeasi zi in care a murit Eminescu (1889)

  • Constanta 100%

   Pentru ca acum s-a primit o sesizare.

   • E incredibil, cum puteți spune ca doar acum sa primit sesizarea. Ar trebui sa va autosesizati la toate afacerile din oraș si nu numai si sa faceți o inspecție de rutina anual. RUSINE!!! Asa ceva nu trebuie sa existe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.