Moarte suspectă în Portul Constanța

SAR Artemis, ambarcațiunea care a intervenit și care a a adus cadavrul la mal

Lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, luni seară, în jurul orei 20.00, despre faptul că la bordul unei nave aflate în staționare în rada interioară a Portului Constanţa se află o persoană decedată.

Echipa operativă s-a deplasat în dana 10, unde persoana decedată a fost adusă la mal de o ambarcațiune pilotină, stabilind că este de sex masculin si are 66 de ani, de cetățenie si naționalitate georgiană, marinar pe o navă pavilion Sierra Leone.

„După constatarea decesului de către medicii de pe ambulanța sosită la faţa locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspectă.”, spun polițiștii constănțeni.

Nava care a intervenit este SAR Artemis. Se pare că marinarul decedat era căpitanul navei străine.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanța în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Mai jos aveți datele navei pe care s-a produs decesul

Denumire nava :RUSEN METE
Numar IMO : 8516835
Tip navă : CARGOU
Pavilion : SIERRA LEONE
Call sign : 9LU2115
Armator : RUBY NAVIGATION
Lungime maximă : 125.3 m
Lăţime : 18.7 m
Pescaj maxim : 8.17 m
Deadweight : 10096 dwt
Tonaj brut : 6253 t
Tonaj brut redus :
Tonaj net : 3741 t
Anul construcţiei : 1988
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Persoane fizice și juridice, amendate de Poliția Locală pentru că nu au deszăpezit trotuarul

Tue Jan 8 , 2019
Peste 40 de persoane fizice și juridice din municipiul Constanța au fost amendate de către Poliția Loclaă pentru că nu curățat de gheață și zăpadă căile de acces. În data de 07.01.2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 197 amenzi contravenționale în valoare totală de […]
politia locala constanta

V-ar putea interesa și: