Mobilier din Danemarca pentru școala din Ion Corvin

Comunitatea românilor din Danemarca, împreună cu Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sprijină învățământul din România!

Danemarca este a doua casă pentru mulți români, care, trăiesc și muncesc aici. „Comunitate românilor din Danemarca înseamnă pentru noi, veteranii armatei romane, sprijin, solidaritate și compasiune, atunci când se implică în dezvoltarea comunităților ce au nevoie de ajutor! Liantul comunității românilor din Danemarca este doamna Surdu Ana Emanuela, care a contribuit la distribuirea, în școlile din România de : mobilier școlar, mobilier de secretariat și componente de sisteme informatice! Donația s-a efectuat către Liceul “Carol I” Ostrov, unde au fost duse bănci școlare și scaune pentru o clasă întreaga. La Școala cu clasele I-VIII Ion Corvin, din Comuna ION CORVIN, a fost dotată cancelaria cu scaune pentru cadrele didactice. Identificarea unităților școlare beneficiare s-a făcut împreună cu Inspectoratul Scolar Județean Constanța,
transportul bunurilor a fost posibil prin bunăvoința domnului Laurențiu Onică și Sc. Blavit Distribuitie Srl. Nu în ultimul rând, îi mulțumim domnului Baccela Adrian și Amvvd Galați!”, au declarat reprezentanții AMVVD.

Aceștia spun că vor mai avea loc acțiuni similare.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.