Modificare de program la Direcția de Urbanism a Primăriei Constanța

Primăria Municipiului Constanța anunță că biroul Direcției de Urbanism din cadrul Centrului de Informare Cetățeni aflat în incinta City Park Mall își întrerupe activitatea în perioada 28.12.2020 – 31.12.2020, în sensul că nu se mai primesc şi înregistrează documentații de urbanism.

Măsura este valabilă și pentru documentațiile transmise pe e-mail sau prin aplicația pusă la dispoziția constănțenilor de municipalitate.

Excepție fac solicitările privind prelungirea actelor administrative, autorizațiilor de construire și a certificatelor de urbanism.

Modificările din program nu afectează celelalte servicii oferite cetățenilor, inclusiv eliberarea documentațiilor la termenul scadent, care funcționează conform orarului de lucru stabilit.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AUR îi oferă primarului Vergil Chițac numărul de telefon al ministrului Energiei

vin dec. 11 , 2020
Alianța pentru Unirea Românilor – Organizația Județeană Constanța, constată cu stupoare faptul că, de mai multe zile, au loc avarii succesive la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. „Aseară, am aflat că ultima avarie a fost remediată și că energia termică va fi furnizată în câteva ore. Astăzi, constatăm din […]

V-ar putea interesa și: