Modificări importante ale parcărilor de lângă Școala Gheorghe Țițeica din Constanța

Modificări importante ale parcărilor de lângă Școala Gheorghe Țițeica din Constanța
Oricine poate parcare pe locurile din imagine, de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00

Primăria și Confort Urban au făcut modificări importante ale parcărilor de lângă Școala Gheorghe Țițeica din Constanța, din zona Trocadero.

Parcarea lipită de latura pe care se află terenul de sport al școlii, care deservea până acum blocurile din zonă, poate fi folosită acum de oricine dorește, de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00.

Confort Urban a montat recent și un indicator care prevede acest lucru.

Este o veste bună pentru profesorii școlii, care nu beneficiază de niciun loc dedicat unde să-și poată lăsa mașinile.

Indicatorul montat spune că se parchează numai cu plata tarifului zonei. Cum însă nu a fost afișat niciun panou care să indice despre ce zonă este vorba, subînțelegem că parcarea este, deocamdată, gratuită.

Cei care și-au mai lăsat mașinile, pe timpul zilei, în acea parcare, bazându-se pe actualul regulament, s-au trezit cu ștergătoare ridicate, cu flegme pe autoturisme și chiar cu zgârieturi pe tablă. E drept, semnul de „parcare de reședință” nu era instalat.

Blocurile de lângă școală au locuri de parcare la parter.

În zonă mai sunt garaje, construite înainte de 1990, pe care Primăria Constanța nu vrea să le dărâme, motivând că au autorizație de construire (deși, din informațiile noastre, terenul aparține municipalității). În alte cazuri, în care oamenii au acte în regulă, primăria spune că va proceda la exproprieri. În cazul acesta, echipa Chițac – Ovanesian se pare că nu va face nimic.

garaje flămânda
Garaje inestetice construite pe vremea lui Ceaușescu. În locul lor s-ar putea construi o parcare supraterană
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Două aeronave americane F -35 au aterizat în Baza 86 Aeriană de la Borcea

Thu Feb 24 , 2022
Două aeronave F-35 Lightning II ale Forțelor Aeriene ale Americii din Europa (USAFE) au aterizat astăzi, în jurul orei 15, în Baza 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță” de la Borcea, de unde vor executa, în următoarea perioadă, misiuni și antrenamente în comun cu militari și aeronave ale Forțelor Aeriene […]
avioane-americane