Mohammad Murad: „Cine are interes ca să devenim o țară atât de slăbită, oameni atât de disperați să plece mai repede afară?”

mohammad murad

Omul de afaceri Mohammad Murad a lansat, astăzi, mai multe întrebări, pe rețelele de socializare. Întrebări dure, referitoare la soarta României și a oamenilor de afaceri.

Redăm mai jos ce a scris.

„Traim intr-o lume ciudata incat nici sperantele numai au loc.Un razboi care nu mai iarta pe nimeni, razboiul, rautatile si distruge tot ce mai e in picioare.Initiativele sunt pedesite,iar succesele sunt condamnate incat sa fie urmate de iesecul departe de orice echilibru si departe de a auzi vreun cuvant placut. Numai exista incredere,cetateanul si institutiile se incred in clasa politica, se incred in viitor, chiar lipsa de incredere a ajuns si in casa fiecarei familii. Nu mai vorbim despre oameni de afacere care traiesc de ani buni, care sunt vanati fara macar sa lipseasca vreun sezon. Da, distruge un om de afacere ajuns sa fie recompensat si avansat in functie, care de care vrea sa ne confirme ca poate sa ne fie mai rau si actioneaza departe de orice logica,lipsit de suflet, impotriva celor care incearca sa asume o raspundere, sa contribuie la reconstructia Romaniei. Cine este in spatele acestui sistem distructiv? Cine este in spatele acestui razboi fanatic? Cine este in spatele acestei stari care nu beneficiaza niciun roman? Ei si noi? Cine sunt ei si cine suntem noi? Dezbinam continuu, ne concuram cine este mai rau, omoram orice idee, oprim orice vis si vanam orice speranta ca sa nu devina realitate. Cine are interes ca sa devenim o tara atat de slabita, oameni atat de disperati sa plece mai repede afara? Cei care ne conduc nu sunt in stare sa schimbe modul de comunicare, sa abordeze orice subiect. Oare orgoliul lor este mai important decat lacrimile fiecarui copil care isi plang parintii plecati la munca, dorul in fiecare batran de a revedea copiii inapoi in tara? Cine ne-a condamnat si ne-a obligat sa renuntam la traiul din Romania? Oare nu exista putere de a opri acest razboi care nu se mai termina? Oameni de afacere sau mai degraba oameni cu initiativa au devenit parca ar fi un sac de nisip intr-o sala de fitness intrucat toti care vor sa antreneze dau in el. Ma faceti sa cred ca democratia are laturi toxice de multe ori, distructive si ne putem trezi in fruntea unui Stat de oameni incompetenti fara nicio idee de strangere doar idei de dezbinari, doar idei de o Romanie profunda si idei pentru interesele ascunse anumitor grupari care nu au nicio legatura cu Romania si care tin neaparat sa preia o Romanie ieftina, distrusa prin oameni care nu valoare, care habar nu au ce inseamna patriotism…. Inconstienti! oameni care niciodata nu au simtit si nu le-a tremurat vocea atunci cand au cantat Imnul Romaniei!”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Târgul Floriilor din Ovidiu aduce produse de calitate autentică direct de la producătorii din Dobrogea

Wed Mar 28 , 2018
Ajuns la cea de a doua editie, Targul Floriilor isi propune ca si in acest an sa aduca vizitatorilor produse de calitate autentice direct de la producatorii din Dobrogea. Evenimentul este organizat de Primaria Ovidiu in parteneriat cu Cluster-ul Inomar (presedinte Stanica Enache), Asociatia Poiana lui Ovidiu (presedinte Mircea Ovezea), […]
targul floriilor