Mohammad Murad: „Cine nu este corect să nu mă voteze!”

Mohammad Murad, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța, este invitatul jurnalistului Cristian Hagi în ediția de azi a emisiunii „Punctul pe i”.

Politicianul a vorbit despre modul cum arată județul, despre soluțiile sale pentru a îmbunătăți viața constănțenilor, dar și despre atuurile sale în comparație cu ale celorlalți candidați.

„Față de anul trecut au scăzut vânzările. De exemplu pe turism, pe pachete turistice, cu cel puțin 25 %. Când vorbim de creștere economică, este o creștere falsă, pentru că vorbim despre prețuri care s-au dublat. Astăzi când vorbim, nu mai sunt bani.”, a spus acesta.

„Hai să întrebăm oamenii simpli care sunt la țară oamenii din orașele mici. Nu mai există locuri de muncă. De 4 ani încoace din 2020 până acum, peste 40.000 de persoane active au plecat să muncească în altă parte.”, a mai spus Murad.

Acesta a precizat că la ora asta avem peste 6000 de constănțeni care lucrează în Cluj, în Timișoara și Brașov.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Mohammad Murad: „Cine nu este corect să nu mă voteze!”

  1. Asta nu cazuse la puscarie cu infractiuni electorale acu 4 ani, cand cumpara voturi cu 50 de lei ca sa iasa primar la Mangalia?

  2. Cel mai corect, mai cinstit si respectat investitor din judet.
    Votez cu speranta si incredere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se execută lucrări de întreținere a rezervoarelor din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus pe 29 aprilie

vin apr. 26 , 2024
Pentru a asigura un serviciu de alimentare cu apă potabilă de calitate, RAJA S.A. efectuează în această perioadă lucrări de mentenanță pentru sistemele de înmagazinare a apei aflate în exploatare. Astfel, luni – 29 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 20.00, sunt programate operațiuni de întreținere la nivelul rezervoarelor […]

V-ar putea interesa și: