Mohammad Murad dă de pământ cu Ponta și Băsescu. „Aceste persoane nu erau români”

mohammad murad

Mohammad Murad, cel mai mare hotelier din România, a postat un mesaj concis despre criza în care ne află. A dat de pământ cu Traian Băsescu și Victor Ponta, pe care îi acuză de faptul că au distrus firmele românești, și a propus celor care dau lecții de patriotism să doneze din salarii, în loc să vorbească la televizor.

Iată mesajul său, postat pe Facebook.

„Trăim momente de disperare. Nimeni nu știe ce va urma, ce va fi mâine, poimâine. Oare este un test de autoevaluare sau este un blestem pentru păcatele făcute de noi înșine? Mulți dintre noi se află în spitale, alții mai norocoși în carantină și alții mai fericiți în izolare. Iar cei liberi se simt binecuvântați.

Astăzi este momentul faptelor și mai puțin a vorbelor. Unii dintre noi sunt în prima linie și luptă punându-și viața în pericol pentru a salva multe suflete în suferință și aici mă refer la doctori și personal sanitar și toți cei implicați în laboratoare, clinici. Chiar și armata, poliția, jandarmeria încearcă din răsputeri să îndrume oamenii, în aceste momente este nevoie de înțelepciune. Până la urmă educația își va spune cuvântul. Este momentul în care să împărțim și să oferim încât suferința să fie mai ușoară. M-aș bucura foarte mult să-i văd pe cei care ne dau lecții la tv sau în presă despre omenie și patriotism. Să îi văd oferind celor care au nevoie, măcar 10% din salariul pe care îl au. Și aici mă refer la salarii de 15.000 de euro pe lună și la pensii de 200-300 de milioane sau la anumite instituții cu salarii de zeci de mii de euro care la ora asta nici măcar nu funcționează. D-l Băsescu când era în fruntea statului român a ajutat atât de mult capitalul românesc încât comunicarea cu firmele românești a fost prin mascați, ca să lase locul multi-naționalelor pe care azi le atacă. Iar d-l Ponta care se consideră cel mai bun premier din ultimii 20 de ani, l-a pus în fruntea Anaf-ului pe Gelu Diaconu care închidea orice restaurant sau hotel pentru un leu. Dar dați-mi voie să cred că aceste persoane nu erau cetățeni români și gândeau mai puțin ,,românește”, iar azi s-au întors acasă (și apără interesele românilor). Unde ne aflăm acum se datorează în primul rând celor care au avut puterea de a decide soarta fiecăruia dintre noi sau mai exact a firmele românești. Oricum le mulțumim pentru ce ne-au lăsat nouă – dosare, încât întotdeauna din trecut trebuie să rămâi cu niște amintiri. Iar acum zi de zi vorbesc despre mediul privat, despre ajutorul din partea statului, iar personal declar că poate nu înțeleg bine limba română sau mai degrabă nu înțeleg schimbarea acestor persoane de la o zi la alta.

Lăsând la o parte aceste lucruri, eu declar că nu mă voi da la o parte în a-mi asuma responsabilitatea în fața comunității în care trăiesc. Întotdeauna voi fi alături de oameni, indiferent de statului meu, voi veni în ajutorul lor și mă voi lupta ca să nu desfac niciun contract de muncă, cel puțin voi ține peste 90 % din personalul pe care îl avem până nu voi mai putea continua. Mă implic în foarte multe proiecte care au nevoie de sprijin și voi veni în continuare în sprijinul pensionarilor, în mod special celor din Constanța și Mangalia, astfel încât în următoarele 3 zile vom deschide 2 centre de ajutor social pentru persoanele care au venituri până în 1200 de lei.

Nu voi cere statului român să rămână sigur în această sfântă luptă. Cu toate că sunt foarte mirat de felul în care gestionează guvernul această criză, prin lipsa de comunicare cu mediul privat, întârzierile în luarea deciziilor și mai mult bâlbâială în ce privește măsurile în special economice care ne privesc pe noi. Am comunicat acum 3 saptămâni că ne vom trezi cu sute de oameni în șomaj lucru care se întâmplă astăzi și confirm că nu am avut parte de nicio comunicare cu instituțiile abilitate pentru aceste probleme. Iar această pastilă de șomaj tehnic, mai mult seamănă cu o aspirină pentru un bolnav de cancer.

Doresc să mulțumesc medicilor și personalului sanitar pentru acțiunile lor prin care dau dovadă încă o dată că jurământul lui Hipocrate este respectat, iar valoarea lor este o valoare neestimată. Îi consider îngeri care sunt trimiși pe pământ și care merită tot respectul, aprecierea și considerația. De asemenea, poliției române, armatei, jandarmeriei și tuturor instituțiilor implicate în lupta cu acest virus ucigaș. Totodată, îi mulțumesc echipei care îmi stă alături în aceste momente, îi asigur de apreciere și sinceritate, implicându-i alături de mine în proiectele sociale.”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Încă trei români au murit din cauza coronavirusului. Lista completă a deceselor

Wed Mar 25 , 2020
Miercuri seară au fost raportate încă 3 decese confirmate cu COVID-19. În total, numărul deceselor a ajuns la 17. Cazul 15, 25 martie. Bărbat, 63 ani, din județul Neamț, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în secția de ATI, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020 Cazul 16, 25 […]
coronavirus