Mohammad Murad despre cei care schimbă partidele: „Asta arată că interesele personale sunt mai presus decât orice alte interese”

Mohammad Murad critică traseismul. În stânga lui, Ovidiu Cupșa, fost membru PNL. Sursă foto: captură video AUR Constanța

Mohammad Murad, om de afaceri și candidat al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor la funcție de președinte al Consiliului Județean Constanța, a declarat recent despre cei care schimbă partidele pentru a candida că nu urmăresc decât interesele personale.

„Nu mai conta doctrina politica, ci doar contează ce oportunități sunt și unde sunt locuri libere, de la ce partid sau la altul. Mi se pare foarte ciudat ca un om de stânga să treacă peste noapte la dreapta și apoi înapoi la stânga și așa mai departe. Asta arată un lucru simplu: că interesele personale sunt mai presus decât orice alte interese, aicea mă refer la oraș sau la oamenii care așteaptă soluții.”.

Lângă el, în timp ce făcea aceste declarații, Reamintim, Ovidiu Cupșa a trecut de la PNL la AUR pentru a candida la un post de primar. În 2020, Ovidiu Cupșa l-a susținut și i-a făcut campanie actualului primar, Vergil Chițac, PNL.

Și coordonatorul județean al AUR, Daniel Moraru, a fost președinte al Partidului Ecologist Român. În 2020, a susținut-o înflăcărat pentru funcția de primar al municipiului Constanța pe Corina Martin.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drumul Arianei Dudună de la Colegiul Mihai Eminescu din Constanța la Universitatea Stanford, SUA

vin apr. 5 , 2024
Ariana Dudună, elevă a Colegiului Național Mihai Eminescu din Constanța, a fost admisă la prestigioasa Universitate Stanford din SUA, situată în top trei din lume în mai toate topurile de specialitate. Este universitate la care au absolvit oamenii care ne-au dat Google, Nike, WhatsApp, Instagram, Yahoo, HP, cei care au […]

V-ar putea interesa și: