Mohammad Murad, dialog onest cu locuitorii. „Într-un an de zile, Mangalia va fi un model pentru toată România”

Mohammad Murad Mangalia

Mohammad Murad a intrat din nou într-un dialog onest cu locuitorii din Mangalia, orașul în care candidează pentru funcția de primar. Cea mai recentă discuție a avut loc ieri seară, în zona policlinicii.

O doamnă din localitate l-a întrebat de ce candidează în Mangalia.

„Intrați într-o funcție prea mică pentru anvergura dumneavoastră”, i-a spus aceasta.

Mohammad Murad a spus că orașul este mic, dar impactul pe care îl avea poate fi foarte mare.

„Dacă vin eu, de 1 iunie, anul viitor, tot orașul va fi altfel. Va fi un exemplu pentru toată România că se poate.”, a spus candidatul independent la primărie.

Acesta a subliniat că orașul este condus cu indiferență și că demnitarul trebuie să fie un model de respect și bun simț.

„Când vine unul de la poliția locală pe șantaj, cum să-l respecți?”, a întrebat acesta retoric.

Mohammad Murad a stat de vorbă aproape o oră cu locuitorii și a răspuns la toate întrebările care i-au fost puse. Dialogul în întregime îl puteți urmări mai jos.

https://www.facebook.com/DrMohammadMurad/videos/4253152301424687

Mohammad Murad și-a dat întâlnire cu locuitorii Mangaliei și pe 11 septembrie, de la ora 19.00, în fața Grădiniței nr. 7.

Cod unic de identificare financiară a mandatarului. 24200416


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Serviciul Evidența Persoanelor are program special înainte de alegerile locale

joi sept. 10 , 2020
Pentru a veni în întâmpinarea nevoii constănțenilor de preschimbare a documentelor de identitate până la scrutinul din data de 27 septembrie 2020, Direcția Locală de Evidență Persoane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța va avea program special în următoarele două săptămâni. Mai exact, în perioada 14 – 25 septembrie 2020, în […]

V-ar putea interesa și: