Mohammad Murad a reabilitat hotelul Lido. Urmează complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic

Mohammad Murad Olimp
Mohammad Murad și hotelurile Panoramic, Belvedere și Amfiteatru din Olimp (foto: Constanța 100%)

Omul de afaceri Mohammad Murad a anunțat că a finalizat renovarea hotelului Lido, din București, și că următorul proiect este complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Neptun Olimp.

„Săptămâna trecută am sărbătorit noul născut din familia Phoenicia: Hotel Lido by Phoenicia, un proiect de suflet. L-am cunoscut în urmă cu 30 de ani, când treceam în fiecare zi și priveam cu admirație acea clădire impunatoare din inima Bucureștiului. Hotel Lido reprezintă pentru mulți arhiva amintirilor petrecute în București. Nu am avut ocazia să mă cazez atunci în el, sa fiu un simplu client, însă din poveștile oamenilor am rămas legat de ceea ce a insemnat Lido cândva . Ani de zile acest simbol, numit și Supraveghetorul celui mai cunoscut bulevard din capitală , a fost închis . Trist! A fost lăsat fără suflare, neajutat pentru a reveni! Pentru mine a devenit un proiect ambițios, unde cu încăpățânare am putut porni numaratoarea inversă. Cu pași mărunți , implicare deplină, atenție la toate detaliile, consider că in mare parte am reușit, sa aduc istoria în prezent.”, a precizat Murad.

Acesta a precizat că, în ultimii 20 de ani, a început procesul de recuperare a tuturor valorilor turismului românesc.

„Traseul lung a avut startul de la Majestic Mamaia, Hotel Perla, Hotel Cozia, Hotel Majestic Olimp, Phoenicia Grand Hotel din București si a continuat. Trenul Express s-a oprit de data asta în stația Lido. După un an și jumatate acest hotel a fost readus la viață cu multe elemente din trecut, rafinament și confort până la cel mai mic detaliu. Tin să mulțumesc întregii mele echipe, care m-a ajutat la acest proiect și ii asigur pe toți interesați de familia Phoenicia, că nu ne oprim aici și vom continua investițiile cu toată încrederea în România. Țara noastră merită tot respectul, toata dragostea și atenția pentru a reconstrui, încât să lăsăm generațiilor viitoare ceea ce li se cuvine. Astăzi Lido, mâine Amfiteatru-Belvedere-Panoramic.”, a declarat acesta.

Mohammad Murad a cumpărat, în 2018, a cumpărat trei dintre cele mai reprezentative hoteluri din zona de sud a litoralului: Amfiteatru, Belvedere, Panoramic, și spune că cel puțin unul dintre ele va fi gata până în vara lui 2019. Asta dacă lucrurile merg prost. Dacă merg bine, vor fi gata două.

Omul de afaceri a promis că le renovează, dar până acum nu s-a întâmplat nimic. A explicat, la emisiunea Realitatea locală de la Dobrogea TV, de ce, dar și care sunt planurile.

„Acolo mai sunt unele mici probleme. Mai sunt încă cinci co-proprietari. De când am cumpărat, fiecare încearcă să spună că el vrea 10 milioane, altul vrea 7 milioane… Visează. Eu nici nu vreau neapărat să cumpăr de la ei, ci să avem un interes comun, ca să scoatem un produs de calitate. Dacă noi putem aduce acolo zeci de mii de turiști, să se bucure și ei, dar fără să folosim, într-un fel sau altul, metode de șantaj.”,  spus omul de afaceri.

Mai mult puteți citi AICI.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Mohammad Murad a reabilitat hotelul Lido. Urmează complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic

  1. f f bine, necesar si frumos dar totusi sint ff multi bani -de unde oare caci a pornit cu un hotel in mamaia si cu o prietenie cu mazare-constantinescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie, accidentată după ce a traversat prin loc nepermis

mie feb. 6 , 2019
O femeie a fost accidentată, în municipiul Constanța, după ce a traversat prin loc nepermis. Polițiștii spun că astăzi, 6 februarie, la ora 08:51 o șoferiță de 44 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu dinspre strada Arcului, iar la un moment dat, ajungând in zona Dorally, […]

V-ar putea interesa și: