Mohammad Murad îi cere demisia primarului Chițac! „Am vrut să candidez la Primăria Constanța, dar am primit un telefon și mi s-a spus să nu mă bag. Acum regret”

Mohammad Murad Mangalia

Omul de afaceri Mohammad Murad a declarat că a vrut să candideze la Primăria Constanța, dar că a fot oprit după ce a primit un telefon.

„Eu personal am vrut să candidez, dar am primit un telefon în care mi s-a spus așa, clar: Ca să nu riști să pierzi ce ai făcut până acuma, mai bine nu te băga. Să știți că sunt o persoană unde m-am dus am lăsat ceva în urmă. Chiar am dorit să fac ceva pentru Constanța și pentru constănțeni, dar m-am gândit mai bine și am zis că decât să risc, nu că ce am făcut, să fiu în locul nepotrivit, am zis că sunt oameni mai înțelepți care știu că e mai bine pentru România.”.

Mohammad Murad a afirmat că regretă că s-a retras.

„Acum vă spun că îmi pare rău că m-am retras, pentru că nu e normal Constanța să fie în fiecare an din ce în ce mai rău. În 30 de ani, Constanța a ajuns de la locul 4 economic pe locul 12 – 13. Am ajuns să ne uităm la Brașov, la Cluj, la Timișoara, la Iași, iar Constanța e din ce în ce mai rău pentru că nu au fost persoane potrivit la locul potrivit.”, a mai spus omul de afaceri.

Murad a punctat că aceste este cel mai prost sezon estival din ultimii 30 de ani și că o parte din vină îi aparține și primarului Vergil Chițac. Spune că e singura soluție pentru a salva orașul și Mamaia.

Acesta i-a cerut demisia de onoare lui Chițac. „Așa aș fi făcut eu în locul lui. Faceți un pas înapoi. Poate vă stă mult mai bine ca senator, dar nu ca primar.”


6 thoughts on “Mohammad Murad îi cere demisia primarului Chițac! „Am vrut să candidez la Primăria Constanța, dar am primit un telefon și mi s-a spus să nu mă bag. Acum regret”

  1. Sa fie că te-ai retras de dragul telefonul fără sa ți se promită s-au să primești ceva la schimb .Dă-l jos că nu-și merită scaunul.Pacat pentru munca și investițiile făcute în turism.

    1. Cozile pe A2 ca n anul 2021 sper să nu le mai prind niciodată, am cheltuit 4 persoane pe o săptămână în hotel de mana a 2 a 3000 cazare și 3000 lei mâncare (majoritatea Megaimage), când inflația a fost la jumătate ca anul acesta, deci s a câștigat cât pentru 5 ani!! Deci voi ați tras în jos tot turismul pe Litoralul românesc!!!! Migrație n masă, lăsăm banii la turci, bulgari, greci pentru voi ați fost nesatui!!!!

  2. Nu vrea nimeni oameni care sa faca treaba, politicienii au nevoie de pile/cunostiinte/relatii, nu sa mearga treaba bine.
    Tot orasul este un santier, Confort Urban este de fapt Disconfort Urban, lucrarile incepute dureaza de zece ori mai mult decat trebuie si se fac fara cap si coada, trotuarele… nu poti sa mergi cu un carucior pe ele ca ori sunt pline de gropi, ori de masini parcate, politia locala nu este in stare nici sa scrie corect o amenda, iar conducatorul tuturor este un om care ar trebui sa stea acasa la pensie, pentru ca nu se pricepe pe postul pe care-l ocupa.

    1. S-avem pardon dacă v-ați pus speranțe prea multe, dar acest geamirache a aterizat prima dată în Constanța ca politruc (ofițer cu pregătirea de luptă și politică) la Școala militară maiștri de marină în 1985. Și tot aia a rămas indiferent pe unde a dat din coate. E și vina celor care l-au împins în față, e și vina constănțenilor că au ales un pensionar special, care a venit să se odihnească la primărie în loc să facă treaba. Funcționarii din primărie nici nu știau cum arată geamirache la față chiar și după o săptămînă de la înscăunare, că nu ieșea deloc din birou. Și nici acum nu iese prea des să intrebe, să stea de vorbă cu cetățenii. Și cam toate sarcinile le-a trecut pe numele viceprimarilor, a lui Ovanesian și a consilierilor, iar el a rămas cu pupăturile, masa și dansul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mohammad Murad: „Litoralul românesc are cel mai prost sezon din ultimii 30 de ani!”

lun iul. 18 , 2022
Mohammad Murad este cel mai mare hotelier din România și cel mai important de pe litoral. Acesta a declarat astăzi că sezonul estival 2022 este „foarte slab”. „Este un număr foarte mic de turiști care se află pe litoral. Săptămâna asta a fost un record, 80.000 – 90.000 de persoane, […]
mohammad-murad

V-ar putea interesa și: