Mohammad Murad plătește repatrierea studenților libanezi din Ucraina

Omul de afaceri Mohammad Murad a postat, marți, un mesaj în arabă, pe pagina sa de Facebook, prin care anunța că studenții și oamenii de afaceri că primul lot de studenți libanezi a ajuns din Ucraina în București. Este vorba despre 150 de persoane. Alte 200 sunt pe drum.

Acesta a reafirmat preocuparea constantă pentru siguranța celor din comunitatea libaneză din Ucraina și în cooperare cu autoritățile române.

Mijloace de transport îi așteaptă la toate granițele ucraineano-române să-i transporte pe toți cei care vor să vină la București. De asemenea, patruzeci de studenți vor ajunge mâine în Beirut cu avionul.

„Așa cum am anunțat anterior, voi suporta toate cheltuielile de la reședință până la iubitul Liban Lucrăm la asigurarea altor avioane în zilele următoare.”, a mai spus acesta.

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Imagini incredibile: ambulanță împotmolită în noroi pe o stradă din Agigea VIDEO

Tue Mar 1 , 2022
Scene desprinse parcă dintr-un film prost au avut loc, recent, în comuna Agigea. O ambulanță a rămas împotmolită pe o stradă, din cauza noroaielor. I-a venit în ajutor o altă ambulanță. Imaginați-vă ce era în sufletul celor care aveau nevoie de această ambulanță, căci nimeni nu o cheamă de plăcere. […]