Mohammad Murad, scrisoare deschisă către premierul Ludovic Orban, președintele PNL: „Mangalia se află într-o situație dezastruoasă!”

Mohammad Murad, candidat independent la funcția de primar al municipiului Mangalia, i-a trimis o scrisoare deschisă prim-ministrului și președintelui PNL, Ludovic Orban, în care i-a prezentat „situația dezastruoasă” în care se află municipiul condus de Cristian Radu, PNL.

Mohammad Murad i-a adus la cunoștință premierului zece lucruri și îl întreabă dacă l-ar vota pe colegul său de partid pentru un nou mandat, în cazul în care ar fi locuitor al Mangaliei.

Iată conținutul scrisorii:

 „Stimate domnule Prim-Ministru,

Doresc sa va aduc la cunostinta pe aceasta cale situatia dezastruoasa in care se afla municipiul Mangalia, fapt de natura sa lipseasca locuitorii acestei localitati de orice speranta si incredere in viitor. Doresc sa trag un semnal de alarma si sa va adresez cateva intrebari la care cetatenii Mangaliei sunt indreptatiti sa afle raspunsul dumneavoastra  sincer. Pornind de la premisa corectitudinii dumneavoastra va intreb, domnule Prim-ministru, daca aveti cunostiinta despre urmatoarele situatii si fapte:

  1. Conturile Primariei Mangalia sunt in prezent blocate din cauza managementului defectuos al actualului primar.
  2. Primaria Mangalia datoreaza penalitati de circa 5-7 milioane euro, ca urmare a nepunerii in aplicare a unor hotarari judecatoresti de catre actualul primar.
  3. Curtea de Conturi a constatat grave nereguli privind derularea lucrarilor de refacere  a trotuarelor din Mangalia si a decis inaintarea raportului de control catre DNA.
  4. Municipiul Mangalia a pierdut mai multe proiecte cu finantare din fonduri europene nerambursabile din cauza neplatii cofinantarii aferente de catre Primaria Mangalia.
  5. In municipiul Mangalia au fost inchise toate bazele sportive, au fost incetate toate activitatile culturale iar primaria nu s-a mai implicat in sustinerea invatamantului si sanatatii, pe motivul lipsei fondurilor in bugetul local.
  6. Primaria Mangaliai se afla in procedura de executare silita ca urmare a neplatii unor datorii catre terti, riscand pierderea mai multor proprietati.
  7. Existenta  mai multor dosare pe rol privind activitatea actualului primar al Mangaliei care sunt blocate de ani de zile de de catre institutiile abilitate, fara sa existe vreun interes din partea institutiilor statului de a opri jaful din administratia locala a municipiului Mangalia.
  8. Declaratia de avere a actualului primar al Mangaliei ridica multe semne de intrebare cu privire la donatiile primite de catre acesta de la soacra sa, donatii in terenuri valorand milioane de euro.
  9. Castigurile la jocurile de noroc inscrise in declaratia de avere a actualului primar al Mangaliei, nu au fost verificate de catre institutiile abilitate privitor la realitatea sumelor si a locurilor in care au fost castigate.
  10. Metodele de santaj aplicate in orasul Mangalia de catre actualul primar afecteaza mediul de afaceri, investitiile necesare pentru oras si in special cele care duc la crearea de locuri de munca.

In final va intreb, domnule Prim-Ministru, daca ati fi un simplu cetatean al municipiului Mangalia, l-ati vota pe actualul primar al Mangaliei pentru inca un mandat, chiar daca va este coleg de partid?  

In orice moment va putem pune la dispozitie acte doveditoare.

Dr. Mohammad MURAD”

Vă recomandăm și:

SONDAJ Mohammad Murad îi suflă în ceafă lui Cristian Radu

Mohammad Murad a explicat de ce candidează la Mangalia. Rareș Bogdan, încântat de proiectul său VIDEO

CMF: 24200416

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.