Mohammad Murad spune că este pe locul al doilea în cursa pentru Consiliul Județean Constanța

Luni, 27 mai, candidatul AUR pentru Președinția Consiliului Județean, Mohammad Murad, a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a discutat diverse subiecte de interes public și național. În plus, Mohammad Murad a prezentat un sondaj care îl situează pe locul al doilea în preferințele constănțenilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, cu 21% din voturi, fiind devansat de candidatul PNL la CJ, Florin Mitroi, care conduce cu 35%.

Sondajul a fost realizat pe 1050 de persoane prin metoda CATI, cu o marjă de eroare de +/-3%.

Metoda CATI (Computer-Assisted Telephone Interviewing) este o tehnică de colectare a datelor utilizată în cercetarea de piață și sondajele de opinie, în care intervievatorii utilizează computere pentru a ghida și înregistra interviurile telefonice. Această metodă implică următoarele caracteristici și avantaje:

„Lucrurile sunt foarte clare, nu suntem aici să dăm în PER sau PUSL Reprezentăm un pericol. Noi suntem puțin mai constructivi, în viața mea personală nu prea am căutat să am dușmani, cu toate că nu am evitat să apăr interesele oamenilor. Nu am spus nimic să am alt interes ascuns. Fără doar și poate, suntem pe locul 2 cu procente de maxim 4 procente față de primele locuri. Pe 9 iunie o să vedeți dacă așa a fost. Nu am vrut să prezentăm acest sondaj, pe care îl avem de vineri. Nu am vrut să îl dăm deloc, dar suntem obligați să îl dăm. Vor fi multe alte atacuri. Cine spune că e democrație în România, e democrație, dar cu multe bube. Vom lua un procent mult mai bun. O să fim pe locul doi în cel mai rău caz ”, spune Murad.

Potrivit sondajului, Mitroi Florin ar avea 23%, Mohammad Murad – 20%, Cătălin Grasa – 13%, Claudiu Palaz – 5%, Mihai Lupu – 4%, iar procentul nehotărâților – 34%.

Mohammad Murad a mai adăugat că s-a luat decizia ca la Mangalia colegii lui de partid lui să aleagă și să susțină pe cine doresc și să anunțe decizia în câteva zile.

„Nu mă voi amesteca în decizia lor, să voteze pe oricine dar nu pe Cristi Radu”, a specificat Murad.


Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Constanța
Executat de Matca Innovation SRL
CUI mandatar financiar coordonator: 21240330


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Mohammad Murad spune că este pe locul al doilea în cursa pentru Consiliul Județean Constanța

  1. Murad o sa iasa…omul e pus pe treaba, are deja o stare financiara foarte buna, deci nu e dupa capatuit ca romanasii nostri cu gauri in buzunare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai scump Pepsi din lume

joi mai 2 , 2024
Prețurile din România s-au aliniat celor din marile orașe europene în multe privințe. Poate prea multe, ținând cont că salariile nu au ținut pasul. Se întâmplă însă uneori să plătim chiar mai mult decât cei din vestul Europei. Sau din New York. Sau de oriunde din lume. Am găsit recent […]

V-ar putea interesa și: