Moment penibil pentru primarul Vergil Chițac în ședința de Consiliu Municipal VIDEO

Vergil Chițac nu știa despre ce vorbește Costin Răsăuțeanu

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost protagonistul unui episod penibil luni, în consiliul municipal, care demonstrează că nu știe ce se întâmplă în oraș.

Cluburile de pensionari sunt închise în Constanța, dar edilul – pensionar și el – habar nu are. Mai mult, l-a certat pe consilierul PSD Costin Răsăuțeanu, care i-a atras atenția, și i-a spus că sunt deschise.

Dialogul este demn de un episod prost de comedie amară.

V.C. – Nu înțeleg ce vreți să spuneți. N-au fost deschise?

C.S – Ne-am asumat ca patru cluburi de pensionari să fie deschise în acest an.

– Păi și cum n-au fost deschise?

– Păi nu sunt deschise.

– Hai domnule, ce Dumnezeu. Au fost deschise toate domnule.

– Nu pavilioanele, cluburile de pensionari pe timp de iarnă, domnule primar. Să nu confundăm.

Primarul nu a mai avut replică.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Moment penibil pentru primarul Vergil Chițac în ședința de Consiliu Municipal VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bilanț Litoralulromanesc.ro de Black Friday: Peste 2 milioane de euro, valoarea rezervărilor de vacanțe la mare. Cel mai ieftin sejur cumpărat: 150 de lei

lun nov. 14 , 2022
Românii s-au obișnuit să adauge în coșul de cumpărături de Black Friday nu doar electrocasnice, articole pentru casă sau îmbrăcăminte, ci și vacanțe, iar cifrele înregistrate de operatorii din turism de pe litoral confirmă acest lucru. Potrivit Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, valoarea totală […]

V-ar putea interesa și: