Momente emoționante pe scena Teatrului de Stat Constanța. Ileana Ploscaru a ascultat, cu lacrimi în ochi, un ”La mulți ani” cântat de toți spectatorii din sală. VIDEO

Momente emoționante pentru cea mai longevivă actriță din România, Ileana Ploscaru. Sâmbătă seară, după premiera spectacolului ”Bătrâna și hoțul”, pe scena Teatrului de Stat Constanța, publicul din sală i-a cântat, într-un glas, ”La mulți ani”, la îndemnului fostului ei elev, actual coleg de scenă, Dan Cojocaru.

Doamna, care pe 31 ianuarie va împlini 86 de ani, nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție.

Puteți urmări mai jos înregistrarea momentului.

Aplauzele au fost și pentru reprezentația sa din piesă. La 86 de ani, Ileana Ploscaru, cel mai recent cetățean de onoare al Constanței, a oferit un spectacol de forță și de artă actoricească.

Vă invităm pe această cale să vedeți ”Bătrâna și hoțul”. Următoarele spectacole vor avea loc pe 28 ianuarie și pe 5 februarie, de la ora 19.00.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un mare magazin de jucării va apărea în locul actualului REAL

Mon Jan 23 , 2017
La finalul săptămânii trecute, grupul german Metro a vândut cele patru hipermarketuri Real pe care le deţinea în Ro­mânia către un grup de profesionişti din retail, repre­zen­tat printre alţii de executivii Dusan Wilms şi Gerardo Monzillo. Magazinele Real din Constanţa şi Suceava urmează a fi în­chise, iar spaţiile vor fi […]