Momente penibile în Comisia 1 a Consiliului Municipal Constanța VIDEO

Ședințele de Consiliul Local Constanța, dar și cele ale comisiilor de specialitate, se țin online încă de când a început pandemia. Cu toate că a trecut de mult timp, primarul PNL Vergil Chițac le convoacă tot online.

De multe ori, tehnica joacă feste. S-a întâmplat și pe 19 ianuarie, în Comisia 1.

Consilierii și reprezentanții primăriei nu se înțeleg deloc între ei. Dumitru Caragheorghe atrage atenția că nu se aude nimic, iar cineva care vorbește de pe contul directoarei Ani Merlă confirmă. Singurul care pare să audă totul perfect este cel care vorbește de pe contul lui Dan Georgescu. Nu are camera pornită, dar pare să fie chiar el. La un moment dat, nu se mai aude nimic.

Vedeți mai jos înregistrarea.

Poate fi eficientă o administrație ai cărei membri nu se înțeleg unul pe altul când vorbesc? Întrebarea este retorică.

Primarii din orașele normale convoacă ședințele în format fizic. Aveți mai jos exemplul colegului de partid din Cluj al lui Vergil Chițac, adică al primarului Emil Boc, și el membru PNL. Cea mai recentă ședință de consiliu a avut loc pe 18 ianuarie.


Un comentariu la “Momente penibile în Comisia 1 a Consiliului Municipal Constanța VIDEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Portul Constanța a înregistrat cel mai mare trafic de mărfuri din istorie, în contextul războiului din Ucraina

vin ian. 20 , 2023
Asociația operatorilor portuari din portul maritim Constanța – Constanta Port Business Association (CPBA) anunță, la finalul anului 2022, cifre record din punct de vedere al volumelor de trafic înregistrate de sistemul portuar din Constanța. Statistica Portului Constanța pentru anul 2022 arată creșteri la principalii parametri care conturează performanța unui port: […]

V-ar putea interesa și: