Monștri: au determinat o fată de 12 ani să se prostitueze

La data de 3 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează 7 percheziții domiciliare în județele Constanța și Iași și pun în aplicare 7 mandate de aducere, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, în formă continuată, act sexual cu un minor, pornografie infantilă și proxenetism.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în luna februarie 2024, o persoană, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a unei victime minore, de 12 ani (părinții despărțiți, abandon școlar, situație materială precară și vârsta fragedă) ar fi recrutat-o, iar, în perioada februarie – martie 2024, împreună cu alte trei persoane, ar fi adăpostit-o succesiv, în mai multe locații din Constanța, unde ar fi determinat-o la practicarea prostituției, obținând foloase patrimoniale de pe urma exploatării sexuale a acesteia.

De asemenea, două dintre persoane ar fi întreținut relații sexuale cu victima minoră, iar o alta ar fi realizat și distribuit, cu ajutorul telefonului mobil, filmări în care persoana vătămată minoră apare în ipostaze sexuale explicite.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Garda de Mediu a amendat proprietarul Petromidia cu 50.000 de lei în urma exploziei din 29 aprilie

mie apr. 3 , 2024
Garda de Mediu Constanta a finalizat controlul pentru stabilirea cauzelor și consecințelor provocate de evenimentului produs in data de 29.03.2024, orele 8:30. Este vorba despre o explozie care a avut loc la rafinăria Petromidia, urmată de incendiu la cuptorul din instalatia de hidrofinare benzina, incident pentru care ISU Dobrogea a […]

V-ar putea interesa și: