„MONUMENTUL E OILOR”. Cum s-a făcut de râs primarul PMP din Corbu

Primarul Vasile Lumânare și echipa sa. Foto: Facebook/Primăria Corbu

Știți vorba aceea, „dacă tăceai, filosof rămâneai”? În cazul primarului din Corbu, membru PMP, se aplică bine o parafrază: „dacă nu postai, filosof rămâneai”.

Vasile Lumânare, așa îl cheamă pe om, a ținut să posteze pe pagina de Facebook a primăriei un mesaj elogios la adresa eroilor neamului. A uitat să se uite însă în spate, unde putea vedea că de pe monumentul din spate cad litere. „MONUMENTUL EROILOR” a ajuns „MONUMENTUL E OILOR”. Adică al oilor electronice??? Și nu e singura literă căzută.

În ciuda acestei lipse crase de grijă concretă, Primăria postează următorul mesaj:

„Este o nobilă și frumoasă datorie să elogiem eroii neamului românesc și să transmitem generațiilor ce vin, forța morală de care au dat dovadă eroii cunoscuți și necunoscuți în a urmări consecvent Idealul Național Suprem – Reîntregirea și apărarea Patriei noastre ROMÂNIA!

ÎNTRU SLAVA EROILOR NEAMULUI!”

Ne permitem un sfat: dacă vreți să omagiați eroii, puneți „R”-ul la locul său! Măcar atât.

Precizăm că președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, eternul candidat la funcția de primar al municipiului Constanța, devenise locotenent colonel cu drept de a purta uniforma militară, fără să fi făcut armata. „Prin ordin al șefului Statului Major General, în anul 2013, domnului Palaz i s-a retras gradul de locotenent-colonel”. Mai multe puteți citi în Constanta.ro, care a scris pe larg despre acest subiect.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Procesul verbal care demonstrează plata amenzii nu mai trebuie trimis la poliție

Thu Dec 2 , 2021
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, modificarea şi completarea Legii nr. 203/2018 privind măsuri de eficientizare a achitării amenzilor contravenţionale, care prevede, între altele, ca procesul verbal privind plata acestora să nu mai fie trimis la Poliţie. “Elementele minime obligatorii de structură şi de format ale procesului-verbal de contravenţie prevăzut […]