Moș Crăciun a venit la copiii din comunitatea aromânilor din Constanța. FOTO. VIDEO

Comunitatea Aromânilor din România, filiala Constanța, a organizat, în această seară, spectacolul tradițional de sfârșit de an. Au participat sute de copii de la școlile din județul Constanța, care participă la cursurile opționale de cântec și dans armânesc. Sunt copii care, așa cum a spus organizatoarea evenimentului, profesor învățător Mioara Gospodin, participă la aceste cursuri pentru că le îndrăgesc.

Tot ca de fiecare dată, sala Liceului de Artă din Constanța a fost arhiplină cu părinți și bunici, probabil puțin mai emoționați decât copiii de pe scenă.

Aceștia au recitat colinde, au cântat și au dansat, în aplauzele celor prezenți. La finalul spectacolului de circa două ore a sosit și momentul mult așteptat: paplu Crăciun a împărțit cadouri.

Aveți mai jos un clip video cu câteva secvențe din spectacol.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Presiune scăzută la robinete în jumătate din municipiul Constanța

Tue Dec 20 , 2016
In aceasta dimineata – 20 decembrie 2016, in intervalul 08,45 – 09,00, in urma unei avarii Enel, Statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu a ramas fara energie electrica, motiv pentru care statia nu a functionat. In aceste conditii, abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, […]
robinet apa raja