Moș Crăciun vine la biserica Sf. Mina din Constanța

La biserica Sf. Mina din Constanța, ajutoarele lui Moș Crăciun au trebăluit de zor, ieri, pregătind cele 800 de pachete care vor fi oferite copiilor prezenți la Sfânta Liturghie de praznicul Nașterii Domnului.

Pachetele conțin suc, croissante, jeleuri, fructe, ciocolată, prăjituri, snacksuri, napolitane.

Dintre acestea, 700 de cadouri vor fi dăruite copiilor care vor fi în spitale în ziua de Crăciun, precum și copiilor instituționalizați, aflați în evidența Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (centrele de plasament „Micul Rotterdam”, „Antonio”, „Delfinul”, „Traian”, CPCRU, „Ovidiu”, „Orizont”, „Cristina”, „Sparta Rotterdam”, AZNCS). Acțiunea se desfășoară din anul 2013, an de an Moșul înmulțindu-și darurile.

Sâmbătă, 23 decembrie, la ora 18.00, Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului susține un concert de colinde la biserica „Sf. Mina”. Evenimentul, desfășurat în prezența IPS Teodosie, este un cadou oferit de biserică enoriașilor, sponsorilor și colaboratorilor care sunt alături de parohie în activitățile social-filantropice realizate din cursul anului (Școala de vară, Un bunic în vacanță, cadouri de Crăciun, Așezământul de copiii „Sf. Cuv. Arsenie Techirghiol).


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În Cumpăna, gunoiul se va ridica în avans

vin dec. 22 , 2017
S.C. Salubrizare si Gospodarire Cumpăna îi anunță pe locuitorii din Cumpăna că gunoiul se va ridica în avans, de Crăciun și de anul nou. „Ridicarea gunoiului menajer de pe străzile arondate zilei de luni, 25 decembrie 2017, se va efectua in ziua de sâmbătă 23 decembrie 2017”, au precizat reprezentanții […]
cumpana gunoi

V-ar putea interesa și: