Moș Crăciun vine la biserica Sf. Mina din Constanța

La biserica Sf. Mina din Constanța, ajutoarele lui Moș Crăciun au trebăluit de zor, ieri, pregătind cele 800 de pachete care vor fi oferite copiilor prezenți la Sfânta Liturghie de praznicul Nașterii Domnului.

Pachetele conțin suc, croissante, jeleuri, fructe, ciocolată, prăjituri, snacksuri, napolitane.

Dintre acestea, 700 de cadouri vor fi dăruite copiilor care vor fi în spitale în ziua de Crăciun, precum și copiilor instituționalizați, aflați în evidența Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (centrele de plasament „Micul Rotterdam”, „Antonio”, „Delfinul”, „Traian”, CPCRU, „Ovidiu”, „Orizont”, „Cristina”, „Sparta Rotterdam”, AZNCS). Acțiunea se desfășoară din anul 2013, an de an Moșul înmulțindu-și darurile.

Sâmbătă, 23 decembrie, la ora 18.00, Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului susține un concert de colinde la biserica „Sf. Mina”. Evenimentul, desfășurat în prezența IPS Teodosie, este un cadou oferit de biserică enoriașilor, sponsorilor și colaboratorilor care sunt alături de parohie în activitățile social-filantropice realizate din cursul anului (Școala de vară, Un bunic în vacanță, cadouri de Crăciun, Așezământul de copiii „Sf. Cuv. Arsenie Techirghiol).

Leave a Reply

Your email address will not be published.