Motivul incredibil pentru care Cuptorul cu plăcinte funcționează și azi

Cuptorul cu plăcinte, unde au fost găsite sute de kilograme de alimente depozitate ca într-o cocină, funcționează și azi.

Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, a explicat și de ce se întâmplă acest lucru.

„Noi nu putem opri pe loc comercializarea. Este nevoie de un ordin semnat de către regională. Regionala nu lucrează însă în weekend”, a precizat acesta.

Patronul restaurantului a fost invitat luni la sediul CJPC, acolo unde se vor aplica și sancțiunile.

„Luni voi transmite regionalei un punct de vedere, pentru a face un comunicat de presa si bineinteles pentru emiterea dispozitiei de oprire a activitatii”, a precizat Horia Constantinescu.

FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță

Interesant este că, în urma controlului CJPC, locul a fost călcat și de Direcția Sanitar Veterinară, care le-a impus angajaților să poarte bonete.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un om cheie din echipa lui Nicușor Constantinescu și-a dat demisia din funcția de consilier județean

sâm iun. 24 , 2017
Un om cheie din echipa lui Nicușor Constantinescu și-a dat demisia din funcția de consilier județean. Anunțul a fost făcut pe Facebook. „Azi mi-am depus demisia din functia de consilier judetean . Vreau sa multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine in momentul in care am fost investit […]
cristinel dragomir

V-ar putea interesa și: