Motivul incredibil pentru care Cuptorul cu plăcinte funcționează și azi

Cuptorul cu plăcinte, unde au fost găsite sute de kilograme de alimente depozitate ca într-o cocină, funcționează și azi.

Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, a explicat și de ce se întâmplă acest lucru.

„Noi nu putem opri pe loc comercializarea. Este nevoie de un ordin semnat de către regională. Regionala nu lucrează însă în weekend”, a precizat acesta.

Patronul restaurantului a fost invitat luni la sediul CJPC, acolo unde se vor aplica și sancțiunile.

„Luni voi transmite regionalei un punct de vedere, pentru a face un comunicat de presa si bineinteles pentru emiterea dispozitiei de oprire a activitatii”, a precizat Horia Constantinescu.

FOTO+VIDEO. Protecția Consumatorilor a găsit „condiții groaznice” la Cuptorul cu plăcinte din Satul de vacanță

Interesant este că, în urma controlului CJPC, locul a fost călcat și de Direcția Sanitar Veterinară, care le-a impus angajaților să poarte bonete.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un om cheie din echipa lui Nicușor Constantinescu și-a dat demisia din funcția de consilier județean

Sat Jun 24 , 2017
Un om cheie din echipa lui Nicușor Constantinescu și-a dat demisia din funcția de consilier județean. Anunțul a fost făcut pe Facebook. „Azi mi-am depus demisia din functia de consilier judetean . Vreau sa multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine in momentul in care am fost investit […]
cristinel dragomir