Motociclist rănit după ce a lovit un porc

ambulanta

Un accident ciudat a avut loc duminică după-amiază în județul Constanța.

Un motociclist a lovit un porc, în localitatea Vlahi.

La fața locului au fost chemați medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța. Potrivit acestora, în urma accidentului, motociclistul s-a ales cu fractură de claviculă.

Iată ce spune IPJ Constanța despre accident:

„La data de 3 iunie a.c., un bărbat, în vârstă de 64 de ani, turist, a condus o motocicletă pe DJ 223, dinspre localitatea Vlahi către localitatea Rasova și, ajungând la km 80+200m, a intrat în coliziune cu un porc, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului.”

Motociclistul este cetățean român, Petre Ion. Venise din București, a participat la evenimentul Bikers for humanity și se îndrepta, cu mai mulți prieteni, spre Vama Veche.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident grav povestit de un martor ocular

Sun Jun 3 , 2018
Un accident grav a fost povestit de un martor ocular. Iată ce a scris: „Ne întorceam acasă, de la Conferința din Neptun. La aproximativ 50 km de Slobozia, un cumplit accident de circulație, o mașină răsturnată, distorsionată, oameni aruncati prin parbriz. Sincer, nu am cuvinte! Noi eram 2 evaluatori de […]