Motor de barcă, căutat de autoritățile din Franța, descoperit de polițiștii de frontieră tulceni

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă în valoare de 60.000 de lei, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Franța.

În data de 18.01.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în baza unor informații existente la nivelul structurii, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.

„Astfel, pe raza oraşului Sulina, poliţiştii de frontieră au identificat, în posesia unui cetăţean român, un motor de barcă de 300 CP, în valoare de 60.000 lei, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de autoritățile din Franța. Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului în cauză şi despre faptul că este căutat de către autorităţile franceze.”, au spus polițiștii de frontieră.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul de barcă, în valoare de 60.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Adela-Elena, de 16 ani, a dispărut de acasă

Tue Jan 18 , 2022
COMPLETARE: „Fata a fost identificată, nu a fost victima vreunei infracțiuni.”, a anunțat Poliția. Astăzi, 18 ianuarie, în jurul orei 14.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la dispariția unei adolescente, RADU ADELA-ELENA de 16 ani. Aceasta ar fi plecat, în mod voluntar, la data […]