Motostivuitoriștii din Portul Constanța se dau în spectacol. Vor ridica o monedă de 50 de bani și o vor pune într-un PET

Antona Antoniadis alături de parteneri, în timpul conferinței de presă susținută pe 24 august 2023. Foto: Constanța 100%

Organizația Patronală pentru Dezvoltare Portuară Romanian Ports Development, în calitate de organizator împreună cu partenerii, vă invită la un eveniment inedit și unic până la acest moment cel puțin în regiunea Dobrogea.

Astfel, pe data de 2 septembrie 2023, ora 10.00, pe platforma exterioară a centrului comercial VIVO va avea loc prima ediție a evenimentului denumit „Motostivuitoristul în Arenă”. Este o competiție de promovare, inovativă, prin care se urmărește atât aducerea în lumina reflectoarelor a profesiilor și activităților specifice mediului portuar, cât și susținerea spiritului antreprenorial.

Vor participa 25 de motostivuitoriști din portul Constanța, printre care se numără și o doamnă. Vor fi patru probe. Una dintre ele va implica ridicarea unei monede de 50 de bani și introducerea ei într-o sticlă.

Detalii a oferit Anton Antoniadis, președintele Romanian Ports Development, în prima parte a emisiunii „Punctul pe i” de joi, 24 august,, la Tomis TV, pe care o puteți urmări mai jos.

„Ocupaţia de stivuitorist/motostivuitorist presupune exploatarea vehiculelor pentru transportul mărfurilor paletizate, o profesie care, aparent, nu beneficiază de recunoașterea vreunei competențe profesionale de îndemânare ori a vreunui exercițiu de talent în care meseria transformă performanța în spectacol. Dar, în această vară, meseria de Motostivuitorist își pune hainele de paradă și publicul din Constanța este invitat să vadă cum, în spatele unor clasificări rigide și industriale, se deschid porțile show-ului.

Un show unic și de excepție cu probe spectaculoase pe care le vom da in vileag in momentul concursului. În același timp, nu trebuie să uităm și latura economică a acestui concurs iar prin prezentarea pe scurt a ceea ce presupune meseria de motostivuitorist sperăm să atragem tinerii și – nu numai – să se specializeze în această nișă, încercând astfel să acoperim lipsa forței de muncă în domeniu, o problemă cu care se confruntă toate domeniile economiei românești. Atipic, Inedit, și Spectaculos sunt cuvintele de ordine iar prezența dumneavoastră dacă veți hotărî să luați parte este onorantă pentru noi.” a declarat Anton Antoniadis, președintele Romanian Ports Development.

Parteneri sunt: Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Federația Națională a Sindicatelor Portuare, Ceronav, Tripont Invest, Fast Freight, DB Schenker, Rotrac, DP World, CT Bus, Ergnur Install, Crucea Roșie Constanța, Chimpex, Frial, Medrom Logistics, Life Logistics, Safety Gregor, Școala Portuară, CEMPS România, SOCMA România, Toyota Handling, Jungheinrch România, Util Spc, EQUITAS centru terapie și dependențe.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Motostivuitoriștii din Portul Constanța se dau în spectacol. Vor ridica o monedă de 50 de bani și o vor pune într-un PET

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Farul Constanța, victorie în prima manşă a play-off-ului Europa Conference League

joi aug. 24 , 2023
FC Farul Constanţa a învins formaţia finlandeză HJK Helsinki cu scorul de 2-1 (0-0), joi seara, la Ovidiu, în prima manşă a play-off-ului Europa Conference League la fotbal. Joona Toivio a deschis scorul la Ovidiu, în minutul 50, din voleu, iar Farul a răspuns cu bara lui Budescu, în minutul […]

V-ar putea interesa și: