Muftiatul Cultului Musulman din România, campanie de ajutorare a sinistraţilor din Turcia

Muftiatul Cultului Musulman din România a iniţiat o campanie de ajutorare a sinistraţilor din Turcia, ca urmare a cutremurului devastator din data de 6 februarie.

„Acum este momentul să fim uniţi, acum este momentul să întindem o mână de ajutor celor aflaţi în suferinţă. Demarăm campania de colectare a donațiilor pentru persoanele afectate de seria de cutremure ce a curmat vieţile a mii de oameni şi alte zeci de mii au rămas fără adăpost. În primă fază, este nevoie de pături, pilote, perne, prosoape, lenjerii de pat (noi).

Dacă doriți să ajutați financiar, contul unde se pot efectua donaţiile băneşti este următorul: beneficiar Muftiatul Cultului Musulman- IBAN: RO08BREL0002001798030101.

Vă așteptăm la sediul nostru din strada Bogdan Vodă nr. 75 cu ajutoarele”, au transmis reprezentanţii Muftiatului.

„Turcia este și va rămâne o țară cu oameni puternici”

„În aceste momente de grea încercare, Muftiatul Cultului Musulman din România transmite poporului turc întreaga sa compasiune și solidaritatea credincioșilor musulmani din România, care își îndreaptă ruga lor către Bunul Creator pentru cei decedați, pentru cei răniți și pentru familiile aflate în suferință. Deși grav afectată de seismele puternice, Turcia este și va rămâne o țară cu oameni puternici, care vor reconstrui ceea ce astăzi, în doar câteva ore, a fost distrus. Fie ca bunul Allah să aibă Turcia si poporul său în paza Sa!”, spuneau cei de la Muftiat cu o zi în urmă.

Sursă foto: Twitter


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima misiune a pompierilor Români în Turcia: părinți salvați, bebelușul nu a supraviețuit

mar feb. 7 , 2023
Pompierii români au încheiat marți seară prima misiune în Turcia, în regiunea afectată de cutremure. În zona indicată de autoritățile turce, echipa de salvatori români a acționat pentru identificarea și recuperarea unei familii formată din soț, soție și copil surprinse sub dărâmături, în orașul Antakya. „După mai multe ore de […]
cutremur turcia

V-ar putea interesa și: