Multisoft concurează pentru cel mai frumos împodobit sediu de Crăciun VIDEO

Nu s-a organizat niciun concurs oficial, dar dacă s-ar fi făcut, Multisoft SRL ar fi candidat cu succes pentru unul dintre cele mai frumos împodobite sedii din Constanța.

Ca în fiecare an, proprietarii companiei, împreună cu angajații, au făcut un efort și au împodobit atât clădirea, cât și spațiul din fața acesteia.

Sediul companiei este pe strada Aleea Albăstrelelor, nr. 4C.

Un video de un minut găsiți aici: https://www.facebook.com/reel/669075314674233

Multisoft concurează pentru cel mai frumos împodobit sediu de Crăciun VIDEO

MULTISOFT este o companie românească cu o bogata experiente în domeniul IT care încă de la înființare (anul 1991) s-a axat pe oferirea unor soluții informatice integrate, care asigură, pe lângă modulele de management hotelier, vânzări restaurant.

Multisoft Constanta Craciun

Multisoft SRL a avut anul trecut o cifră de afaceri de 4.699.753 lei, un profit de 1.695.063 și o medie de 30 de anajați. Asociat unic al companiei este Florian Eduard Rezeanu.

Florin Eduard Rezeanu
Florian Eduard Rezeanu

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce tragedie: un băiat de 14 ani din Vaslui a murit după ce a fost înjunghiat de tatăl său

Dum dec. 11 , 2022
Un băiat în vârstă de 14 ani din Vaslui a murit, duminică, după ce a fost înjunghiat de tatăl său, bărbatul fiind găsit de poliţişti în stare avansată de ebrietate. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a transmis că poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că […]
lumanare

V-ar putea interesa și: