Municipiul Constanța: cursele speciale pentru transportul elevilor intră de luni pe traseu

Pentru a veni în sprijinul părinților, cursele speciale pentru transportul elevilor către școală intră de luni pe traseu. Acestea vor deservi atât grădinițele, cât și școlile în apropierea cărora se află stațiile traseelor pentru elevi.

Traseele sunt următoarele:

  • Traseul E1, adică elevi 1 – Gară, bd. Lăpușneanu, Tomis Nord. Acesta acoperă Școala Gimnazială nr. 24 “Ion Jalea”, Școala Gimnazială nr.7 “Remus Opreanu”, Școala Gimnazială nr.29 “Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială nr.38 “Dimitrie Cantemir”și Grădinița „Amicii”
  • Gară – bd.Lăpușneanu – Tomis Nord (plecare din cap de linie la ora 07:10, respectiv 11:47);
  • Tomis Nord – bd.Lăpușneanu –  Gară (plecare din cap de linie la ora 07:10, respectiv 11:50);
  • Traseul E2 – KM5 – str. Cumpenei – str. Soveja –Tomis Nord. Acesta acoperă Școala Gimnazială nr. 40 “Aurel Vlaicu”, Școala Gimnazială nr.23 “Constantin Brâncoveanu”, Școala Gimnazială nr.29 “Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială nr.38 “Dimitrie Cantemir”, Grădinița „Amicii”, Grădinița „Delfinii Jucăuşi”; :
  • KM5 – str. Cumpenei – str. Soveja – Tomis Nord (plecare din cap de linie la ora 07:10, respectiv 11:25);
  • Tomis Nord – str. Soveja – str. Cumpenei – KM5 (plecare din cap de linie la ora 07:10, respectiv 12:00 );
  • Traseul E3 pleacă din Palazu Mare – bd. Tomis -Tomis Nord. Traseul deservește Școala Gimnazială nr. 14- Palazu Mare, Școala Gimnazială nr.29 “Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială nr.38 “Dimitrie Cantemir”, Grădinița nr. 39 – Palazu Mare;
  • Palazu Mare – bd. Tomis – Tomis Nord (plecare din cap de linie la ora 07:10);
  • Tomis Nord – bd. Tomis – Palazu Mare (plecare din cap de linie la ora 12:10);

Pentru ziua de luni, 13.09.2021, programul de circulație al traseelor pentru elevi începe cu o oră mai târziu, fiind decalat din cauza festivităților de deschidere a anului școlar  

Urcarea și coborârea în și din mijloacele de transport se va face doar pe la prima ușă a autobuzului. Pentru asigurarea securității în mijlocul de transport în comun, în fiecare autobuz se află un reprezentant al Poliției Locale. La coborâre, copiii vor fi așteptați de un reprezentant al instituției de învățământ care îi va conduce în incinta unității școlare.

Părinții pot utiliza aceste trasee, numai dacă însoțesc copii cu nevoi speciale spre și dinspre școală, și numai cu un titlu de călătorie valabil.

Vă recomandăm și:

USR vrea să introducă autobuzele școlare, care au fost introduse de Decebal Făgădău în 2020

Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța, pus la punct pentru începerea anului școlar VIDEO
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța, pus la punct pentru începerea anului școlar VIDEO

Fri Sep 10 , 2021
Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța se pregătește să-și întâmpine elevii cu zone de acces și terenuri de sport reabilitate. Spațiul aferent liceului s-a transformat. În locul vegetației crescute în exces și a asfaltului deteriorat, a apărut o zonă generoasă în care elevii îți pot desfășura activitatea în siguranță. Lucrările de […]
lucrari Liceul Teoretic Ovidius (2)

V-ar putea interesa și: