Municipiul Mangalia, contract gras de pază cu un fost candidat la Primăria Techirghiol

Parcul Evergreen din Mangalia (foto: mangalia.ro)

Primăria Mangalia a încheiat, recent, un contract care prevede asigurarea de pază și protecție a parcului Evergreen. Contractul este valabil până pe 31 decembrie 2017 și prevede 8.496 de ore de muncă. Dacă luăm în calcul faptul că vorbim de 236 de zile de contract, reiese că se vor presta 36 de ore de muncă în timpul a 24 de ore (evident, este vorba de mai mulți agenți de pază).

Contractul a fost atribuit firmei Total Private Guard, cu sediul într-un apartament de pe strada Dezrobirii, municipiul Constanța. Valoarea contractului este de 103.481 de lei fără TVA (12,18 lei pe oră pentru fiecare post de pază), adică 123.142 lei, cu tva inclus.

SC Total Private Guard SRL Constanţa este o firmă înființată în 1994. Are denumirea actuală din ianuarie 2010, când asociatul unic, Giuliano-Nicolae Voicu, domiciliat în Techirghiol, a cerut acest lucru, ca și schimbarea sediului social în municipiul Constanța.

Voicu a vrut să fie primarul localității Techirghiol în data 2005, când a candidat din partea Partidului Inițiativa Națională. În anul 2012 îl regăsim pe listele UNPR pentru consiliul județean, în perioada când președintele UNPR era Claudiu Palaz, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța din partea PMP. Primăria Mangalia este condusă de Radu Cristian, fost independent, actual PNL.

Din 1999 până acum, firma a reușit un profit total de 224.847 lei, deci o medie de 13.226 de lei pe an sau 158 de lei pe lună. În primii 12 ani de activitate, a reușit profit în unul singur. Lucrurile îi merg mai bine din 2011 încoace. Cea mai mare cifră de afaceri a fost înregistrată în 2015, 2.349.927 lei, cu 83 de angajați.

De menționat că Primăria Mangalia are un serviciu de Poliție Locală, cu aproape 40 de angajați. Legea poliției locale nr. 155/2010 prevede că aceasta are atribuții în următoarele domenii:

a) ordinea și liniștea publică, precum și paza bunurilor;

b) circulația pe drumurile publice;

c) disciplina în construcții și afișajul stradal;

d) protecția mediului;

e) activitatea comercială;

f) evidența persoanelor;

g) alte domenii stabilite prin lege.

Vă recomandăm și:

Primăria Constanța, contract de 126.000 lei cu Zip Escort

Ce notă îi dați primarului din Mangalia, Cristian Radu, la un an de mandat?

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

SONDAJ. Ce notă îi dați primarului din Cumpăna, Mariana Gâju, la un an de mandat?

Fri Jun 2 , 2017
Mariana Gâju conduce comuna Cumpăna din anul 2000. După 16 ani de când se află în fruntea localității, a decis că mai are nevoie de un mandat, cel puțin, pentru a realiza ce și-a propus. S-a pus anul trecut întrebarea dacă va pleca sau nu în Parlament, după ce numele […]
Mariana gaju, cumpana