Munți de gunoaie în zona peninsulară a Constanței

Zona peninsulară a municipiului Constanța – punctul zero al orașului – s-a umplut de gunoaie. Pe taluzul din zona plajei Modern se văd zeci de deșeuri aruncate la întâmplare.

„Este incredibil ce se întâmplă. E plin de gunoaie. Că tot a anunțat primăria că a făcut curat”, ne-a transmis un constănțean.

Într-adevăr, Primăria Constanța a lansat o amplă acțiune de curățenie în oraș.

„Merităm un oraș curat, verde, sănătos, dar numai printr-un efort comun îl putem avea. Păstrați curățenia! Aruncați gunoiul în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea! Ingrijiți-vă proprietățile!”, este mesajul primăriei.

Reprezentanții acesteia vă roagă să semnalați problemele din acest domeniu la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Guvernul a aprobat cuantumul minim al burselor de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social, acordate în anul școlar 2020 – 2021

Fri Dec 4 , 2020
În ședința de astăzi, 04 decembrie 2020, a Executivului, a fost aprobată Hotărârea de Guvern prin care se stabilește, în premieră, cuantumul minim al burselor de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social, ce pot fi acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat cu frecvență, în anul școlar […]
elevi