Muzeul de Istorie și Arheologie vrea să-și spele mașinile de cinci ori pe lună. Cât costă

Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța a publicat un anunț prin care își anunță intenția de a achiziționa servicii de spălare auto.

Instituția vrea să spele 4 mașini, un Ford Transit, o Daia Dokker, o Dacia Duster și un Volkswagen Amarok atât la exterior, cât și la interior. Este specificat în anunț că trebuie folosite proceduri de degresare, ceruire, folosire spumă activă, tratare și că trebuie tratate inclusiv anvelopele. De asemenea, la interior trebuie curățate inclusiv pedalele.

Conducerea muzeului cere ca numărul de spălări interior/exterior pentru autovehicule să fie de maxim 5 ori pe luna/autovehicul.

De asemenea, mai vrea și spălarea motorului, o dată la șase luni, și a tapițeriei, o dată pe an.

Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța este subordonat Consiliului Județean Constanța.

Suma pe care vrea să o plătească este de 10.000 de lei fără TVA.

Citește și: ARSVOM vrea să cumpere o navă de căutare și salvare pe mare cu o capacitate de 50 de persoane


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis: „E destul de probabil să avem de la începutul anului un vaccin sau două disponibile în România”

lun nov. 30 , 2020
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, că este posibil să avem unul sau două vaccinuri anti-COVID-19 de la începutul anului, în România. El a anunţat că în cursul acestei săptămâni intenţionează să viziteze un centru de vaccinare. „În acest moment ştim sigur că sunt mai multe tipuri de vaccin în […]
vaccin covid 19

V-ar putea interesa și: