MUZEUL STATUILOR SHAKESPEARE – un spectacol cu statui vivante în cadrul SEAS

MUZEUL STATUILOR SHAKESPEARE - un spectacol cu statui vivante în cadrul SEAS

SEAS 2022 se apropie de final.  Înainte de încheiere, vi s-a pregătit un cadou-surpriză, un spectacol de teatru stradal, realizat de talentații studenți ai Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

MUZEUL STATUILOR SHAKESPEARE este un spectacol cu statui vivante, în care celebrele personaje ale lui William Shakespeare prind viață sub privirile spectatorilor. Regia și scenariul poartă semnătura lui Mihai Mălaimare.

Astă-seară, vineri 26 august, de la orele 20:30 și 21:30 vor avea loc, pe Faleza Cazinoului din Constanța, în zona grupului statuar „Pescari”, două reprezentații ale acestui spectacol, iar mâine, sâmbătă, 27 august, evenimentele se vor repeta de la aceleași ore și în același spațiu.

Intrarea este liberă.

Romeo și Julieta decid că nu există nimic mai important în lume în afară de a fi împreună, un trup, o minte, o inimă și pleacă fără regret, mână în mână către moarte. Rămâne ca o amintire strigătul mut și disperat al Doicii. Regele Lear, spre disperarea Bufonului, dovedește că bătrânețea nu este uneori tot una cu înțelepciunea, Othello cade pradă geloziei și ticăloșiei oamenilor, omorând singura ființă care îl susținea și iubea necondiționat, Miranda și Ferdinand descoperă ce minune este să poți privi lumea prin ochii iubirii, Petruchio câștigă dragostea Catarinei, nu înainte de a cocheta cu nestatornica Bianca. Atunci când toate poveștile se întorc în matca lor, personajele redevin ceea ce au fost.

Distribuția: ROMEO – Tudor Cioboteanu, JULIETA – Teodora Parpală, DOICA – Raluca Cheleșu, REGELE LEAR – Gabriel Roșu, BUFONUL – Constantin Stoichiță, GONERIL – Sorina Toma, REGAN – Maria Blumetti, CORDELIA – Flori Priceputu, OTHELLO – Marius Dima, DESDEMONA – Denisa Todireanu, MIRANDA – Andra Colidiuc, FERDINAND – Romulus Samfiroiu, PETRUCHIO – Octavian Mateiciuc, BIANCA – Alexandra Babă, CATARINA – Cornelia Pandele

Costumele au fost realizate de studenții secției de scenografie a Universității Naționale de Arte București sub coordonarea profesoarelor Anca Albani și Roxana Ionescu, machiajul: Mirela Vescan, muzica: Răzvan Diaconu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța are atât de mulți angajați încât nu mai încap în clădire

vin aug. 26 , 2022
Primăria municipiului Constanța are nevoie de spații noi, pentru că a ajuns să aibă atât de mulți angajați, încât nu mai încap în birouri. De aceea, instituția organizează o consultare a pieței în vederea închirierii unui spațiu administrativ cu destinația de birouri pentru desfășurarea activității unor compartimente  din cadrul Primăriei […]
parcare-primaria-constanta-2

V-ar putea interesa și: