„Muzica populară a lumii turcice” în Constanța

La 24 august 2021, începând cu ora ora 18.30, în Parcul Arheologic, va avea loc un concert al Organizației Culturale Turcice “Turksoy”, cu titlul „Muzica populară a lumii turcice”, în cadrul căruia vor fi interpretate opere celebre din muzica populară turcică.

Concertul va fi susținut de către artiști celebri din Kazahstan, Azerbaidjan, Republica Kârgâză, Turcia și Turkmenistan.

Evenimentul este organizat de Ambasada Republicii Kazahstan în România, cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța, fiind dedicat aniversării a 30 de ani de la proclamarea independenței de stat a Kazahstanului, Azerbaidjanului, Republicii Kârgâze, Uzbekistanului și Turkmenistanului.

La eveniment vor participa Secretarul General al organizației “Türksoy”, Dyusenbay Kaseinov, ambasadorul Kazahstanului în România, Nurbakh Rustemov, viceprimarul orașului Constanța, Ionuț Rusu, precum și alte oficialități locale.

Participarea la concert este liberă.

Invităm cu această ocazie pe toți melomanii din orașul Constanța la o seară culturală specifică, pentru a asculta muzică turcică în atmosfera de sezon de la Parcul Arheologic!

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

142 de pompieri români au ajuns în Grecia pentru a lupta împotriva iadului de acolo

Sat Aug 21 , 2021
Cei 142 de pompieri români care au fost trimişi în Grecia au ajuns la destinaţie, baza salvatorilor din ţara noastră fiind stabilită la nord de Atena, în zona Elefsina, informează, sâmbătă seară, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). „Va urma o perioadă în care fiecare efort contează, fiecare sprijin va […]