N-ai certificat verde, nu intri în mall, iar Prefectura Constanța s-a asigurat că va fi așa

O măsură foarte importantă care intră în vigoare luni, 25 octombrie, se referă la obligativitatea prezentării certificatului verde pentru accesul în centrele comerciale.

Astăzi, prefectul județului Constanța, împreună cu șefii structurilor MAI și ai serviciului de inspecție din cadrul DSP, s-a întâlnit cu reprezentanții mall-urilor, hipermarket-urilor, magazinelor cash&carry și de bricolaj, pentru că a vrut să știe direct de la aceștia care sunt provocările cu care se confruntă.

„A fost o discuție constructivă, iar obiectivul principal, atât al meu, cât și al lor, este ca accesul să fie fluid, să nu se formeze cozi la intrare și să beneficieze de acces nelimitat doar cei care prezintă certificate verzi VALIDE. În aceste momente, în care prioritară este sănătatea publică, autoritățile au găsit o modalitate onestă pentru menținerea economiei la un nivel bun, fără să pună în pericol sanitar cetățenii, iar acesta este un aspect care nu trebuie trecut așa ușor cu vederea.”, a spus Silviu Coșa.

„Pentru cei nemulțumiți că nu vor putea intra în mall-uri să bea o cafea, să-și cumpere haine sau să meargă la cinematograf, le zic doar că „biletul de intrare” este la-ndemână. Se poate obține printr-o simplă vizită la un centru de vaccinare.”, a mai transmis prefectul.

Zen ResidenceOne thought on “N-ai certificat verde, nu intri în mall, iar Prefectura Constanța s-a asigurat că va fi așa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trei constănțeni nevaccinați, între 51 și 64 de ani, victime ale coronavirusului

Sun Oct 24 , 2021
Direcția de Sănătate Publică a raportat, astăzi, trei decese puse pe seama coronavirusului. Toate persoanele erau nevaccinate. Deces 1704: Femeie, 51 de ani, Constanța, comorbidități (diabet zaharat tip II, obezitate – IOT, stop cardio-respirator, pneumonie severă), decedată 22.10.2021, la Spitalul Municipal Medgidia Deces 1705: Bărbat, 64 de ani, comorbidități (diabet […]
coronavirus constanța