N-ai fost acasă când Polaris ți-a adus pubela galbenă? Ce trebuie să faci

Dacă locuiești în zona de case din Constanța și nu ai intrat în posesia pubelei galbene, din diferite motive, ai posibilitatea de a ridica pubela de la sediul Polaris, str. Spiru Haret, nr 2 A, de luni până vineri, între orele 08:00 – 14:00, pe baza actului de proprietate și a cărții de identitate.

Pentru informații suplimentare, contactează dispeceratul de salubrizare, 0241 548 600 / 549 030.

Pubelele galbene sunt distribuite GRATUIT cetățenilor care locuiesc la case.

♻️Nu amesteca deşeurile reziduale cu cele reciclabile.
♻️În pubela galbenă se depozitează numai deşeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton şi metal.
♻️Nu depozita deșeuri din sticlă în pubela galbenă.
♻️Presează / taie / strivește deşeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă.

Atenție: este interzisă amestecarea deşeurilor, abandonarea şi depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cinci românce la Australian Open. Unde puteți vedea meciurile

mar ian. 11 , 2022
Eurosport aduce publicului din România cea mai așteptată ediție Australian Open din istorie. O generație nouă de superstaruri vine la Melbourne cu obiectivul de a provoca sau chiar opri  ascensiunea legendelor din tenis. Poate Rafael Nadal să câștige al 21-lea titlu de Grand Slam sau va reuși Daniil Medvedev să […]

V-ar putea interesa și: