N-au mai vrut sens unic. Mașinile se ridică pe bandă rulantă acum

Aleea Zmeurei Constanța
Confort Urban a ridicat două autoturisme în același timp. Foto amator, 5 august 2021

Primăria Constanța a decis, în ianuarie 2019, să introducă sens unic pe o porțiune din Aleea Zmeurei, din zona Tomis 3. După mai bine de 2 ani și jumătate, mai exact în iulie 2021, cu un alt primar la conducerea orașului, s-a decis la revenirea circulației pe două sensuri.

„Solicitările venite din partea cetățenilor și nevoia de fluidizare a zonei au determinat Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, să ia decizia instituirii unor noi reglementări rutiere pe strada Zmeurei, între aleea de acces către Institutul de Medicină Legală și strada Soveja. Astfel, de astăzi, acest tronson al străzii Zmeurei se transformă în arteră rutieră cu dublu sens, iar oprirea va fi interzisă în ambele părți ale carosabilului.”, au anunțat reprezentanții primăriei.

Propunerea administratorului tramei stradale a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean, Serviciul Rutier și Comisia de Circulație.

Zis și făcut.

Au apărut însă și probleme. Primăria a început să ridice mașinile celor care parchează pe alee. Când era sens unic, mașinile parcate nu încurcau atât de mult circulația, dar acum, când se merge pe două sensuri, blocarea unuia dintre ele crează mari probleme.

Prin urmare, pentru a fluidiza traficul, Confort Urban ridică mașinile oprite neregulamentar.

Oamenii întreabă însă, pe bună dreptate: „Noi unde să parcăm?”

Zona este plină de autoturisme, iar locurile de parcare oficiale sunt mult sub necesar.

Vă recomandăm și: USR și PNL au ocazia să corecteze regulamentul parcărilor din Constanța. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le facă


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.