N-o să vă vină să credeți în ce hal a parcat un constănțean

A parcat în sensul giratoriu și a plecat (foto: Facebook/Parchez ca un bou)

În Constanța nu sunt locuri suficiente de parcare, dar asta nu înseamnă că noi, șoferii, ne putem lăsa mașinile unde ne taie capul.

Și totuși, asta se întâmplă.

Dacă ați crezut că ați văzut tot ce se poate în materie de parcare ilegală, v-ați înșelat. Un constănțean a reușit să-și lase mașina într-un asemenea hal care a atras mirarea și membrilor comunității de Facebook „Parchez ca un bou”, de unde am luat și noi imagini.

O membră a grupului a postat fotografiile.

„Nu-mi stă în fire, dar pe ei nu pot să-i „iert”. Pe bune???”, a scris aceasta.

Se poate observa cum proprietarul unui Matiz și-a lăsat mașina fix în sensul giratoriul din Inel 2, zona Groapă. Omul a oprit, a încuiat mașina și dus a fost.

Aceeași parcare, din alt unghi (foto: Parchez ca un bou)

Recunosc, o parcare chiar în giratoriu nu cred că am mai văzut.

În zonă, pe bulevard sau pe străduțele lăturlarnice, se mai pot găsi locuri de parcare libere.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “N-o să vă vină să credeți în ce hal a parcat un constănțean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Constanța și-a prezentat realizările din actualul mandat

vin mai 17 , 2019
Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, și-a prezentat realizările din actualul mandat. Vă prezentăm comunicatul de presă primit pe adresa redacției. Au fost deblocate și finalizate proiecte europene aflate în diferite faze de execuție. A fost evitată astfel returnarea unor sume semnificative către Uniunea Europeană și am reușit să redăm […]
horia tutuianu

V-ar putea interesa și: