Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu: „Mă bucur enorm pentru această inițiativă”

Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu, deputat PNL, a declarat că se bucură „enorm pentru această inițiativă”

„Farul Constanta, echipa fanion, emblemă pentru noi, constănțenii, reînvie, alături de simbolul copilăriei noastre, #GicăHagi! Mă bucur enorm pentru această inițiativă de unificare a celor două cluburi, #FCViitorul și #FCFarul, astfel încât orașul nostru să poată fi reprezentat în Liga I de un antrenor de mare clasă. Țin să îi felicit pe toți cei care s-au ocupat și au pus bazele acestei fuziuni și abia aștept să vedem, cu mândrie, cum vor juca alb-albaștrii în Liga I. Mă regăsesc întru totul în mesajul transmis astăzi, în conferința de presă: ”O singură echipă, un singur brand, o singură iubire!” Sunt convins că fiecare suporter al sportului și al fotbalului constănțean este astăzi mândru și bucuros de această fuziune.”, a spus parlamentarul liberal.

Marian-Crusoveanu


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • in memoriam : mos Vîlcu ! sufletul farului de altadata Apropos ! patronul care a falimentat farul ce spune ( parca bosinceanu )

Leave a Reply

Your email address will not be published.