Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu: „Mă bucur enorm pentru această inițiativă”

Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu, deputat PNL, a declarat că se bucură „enorm pentru această inițiativă”

„Farul Constanta, echipa fanion, emblemă pentru noi, constănțenii, reînvie, alături de simbolul copilăriei noastre, #GicăHagi! Mă bucur enorm pentru această inițiativă de unificare a celor două cluburi, #FCViitorul și #FCFarul, astfel încât orașul nostru să poată fi reprezentat în Liga I de un antrenor de mare clasă. Țin să îi felicit pe toți cei care s-au ocupat și au pus bazele acestei fuziuni și abia aștept să vedem, cu mândrie, cum vor juca alb-albaștrii în Liga I. Mă regăsesc întru totul în mesajul transmis astăzi, în conferința de presă: ”O singură echipă, un singur brand, o singură iubire!” Sunt convins că fiecare suporter al sportului și al fotbalului constănțean este astăzi mândru și bucuros de această fuziune.”, a spus parlamentarul liberal.

Marian-Crusoveanu

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu: „Mă bucur enorm pentru această inițiativă”

  1. in memoriam : mos Vîlcu ! sufletul farului de altadata Apropos ! patronul care a falimentat farul ce spune ( parca bosinceanu )

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Surpriză: românii au o putere de cumpărare mai mare decât grecii sau ungurii

Mon Jun 21 , 2021
Poate că nu vă așteptați la asta, dar românii au o putere de cumpărare peste cea a grecilor, a ungurilor și a bulgarilor, conform celor mai recente estimări privind consumul individual efectiv, publicate, luni, de Eurostat. Conform sursei citate, în aul 2020, România avea un consum anual efectiv situat la […]
bani lei