Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu: „Mă bucur enorm pentru această inițiativă”

Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu, deputat PNL, a declarat că se bucură „enorm pentru această inițiativă”

„Farul Constanta, echipa fanion, emblemă pentru noi, constănțenii, reînvie, alături de simbolul copilăriei noastre, #GicăHagi! Mă bucur enorm pentru această inițiativă de unificare a celor două cluburi, #FCViitorul și #FCFarul, astfel încât orașul nostru să poată fi reprezentat în Liga I de un antrenor de mare clasă. Țin să îi felicit pe toți cei care s-au ocupat și au pus bazele acestei fuziuni și abia aștept să vedem, cu mândrie, cum vor juca alb-albaștrii în Liga I. Mă regăsesc întru totul în mesajul transmis astăzi, în conferința de presă: ”O singură echipă, un singur brand, o singură iubire!” Sunt convins că fiecare suporter al sportului și al fotbalului constănțean este astăzi mândru și bucuros de această fuziune.”, a spus parlamentarul liberal.

Marian-Crusoveanu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Nașterea noului FC Farul, salutată de politicieni. Marian Crușoveanu: „Mă bucur enorm pentru această inițiativă”

  1. in memoriam : mos Vîlcu ! sufletul farului de altadata Apropos ! patronul care a falimentat farul ce spune ( parca bosinceanu )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Surpriză: românii au o putere de cumpărare mai mare decât grecii sau ungurii

lun iun. 21 , 2021
Poate că nu vă așteptați la asta, dar românii au o putere de cumpărare peste cea a grecilor, a ungurilor și a bulgarilor, conform celor mai recente estimări privind consumul individual efectiv, publicate, luni, de Eurostat. Conform sursei citate, în aul 2020, România avea un consum anual efectiv situat la […]
bani lei

V-ar putea interesa și: