Național. Un bărbat și-a omorât fiul după ce l-a lovit cu un topor în cap

politia-criminalistica

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost reţinut de procurorii mehedinţeni după ce şi-a ucis fiul, după ce l-a lovit cu toporul în cap şi cu cuţitul în zona gâtului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru omor. 

„În noaptea de 18 spre 19 septembrie, în timp ce se afla în apartamentul comun din Drobeta Turnu Severen, inculpatul M.M. a aplicat mai multe lovituri cu toporul în zona capului şi cu cuţitul în zona gâtului fiului său M.T.G, care au dus la decesul acestuia”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, marţi, Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANPC a anunţat acţiuni de control la furnizorii de energie electrică

Tue Sep 20 , 2022
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a anunţat acţiuni de control în urma creşterii numărului de reclamaţii legate de modul de calculare a facturilor la energie electrică, precizând că sunt analizate cu atenţie toate documentele necesare pentru a se putea stabili dacă sesizările sunt fondate sau nu. ANPC a transmis, […]
energie-electrica