Național. Un bărbat și-a omorât fiul după ce l-a lovit cu un topor în cap

politia-criminalistica

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a fost reţinut de procurorii mehedinţeni după ce şi-a ucis fiul, după ce l-a lovit cu toporul în cap şi cu cuţitul în zona gâtului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este urmărit penal pentru omor. 

„În noaptea de 18 spre 19 septembrie, în timp ce se afla în apartamentul comun din Drobeta Turnu Severen, inculpatul M.M. a aplicat mai multe lovituri cu toporul în zona capului şi cu cuţitul în zona gâtului fiului său M.T.G, care au dus la decesul acestuia”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, marţi, Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANPC a anunţat acţiuni de control la furnizorii de energie electrică

mar sept. 20 , 2022
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a anunţat acţiuni de control în urma creşterii numărului de reclamaţii legate de modul de calculare a facturilor la energie electrică, precizând că sunt analizate cu atenţie toate documentele necesare pentru a se putea stabili dacă sesizările sunt fondate sau nu. ANPC a transmis, […]
energie-electrica

V-ar putea interesa și: