Național. Un copil de 4 ani va trăi fără tată. Doi frați l-au omorât în propria casă ca să-i fure banii de nuntă

Doi tineri care urmau să se căsătorească s-au trezit cu hoţii în casă, în Huși. Unul dintre ei a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe viitorul mire. A murit câteva ore mai târziu la spital. Victima s-a întors din Germania şi agresorii bănuiau că avea o sumă importantă de bani pentru nuntă. Atacatorii au fost prinşi de poliţie şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Nicuşor a fost trezit, la miezul nopţii, de logodnica lui. Tânăra şi-a dat seama că mai este cineva în casă cu ei. Hoţii au profitat că cei doi locuiau la parter şi s-au strecurat pe geamul din baie. Ca să-şi protejeze fiul care dormea, bărbatul de 29 de ani a încercat să-i scoată din locuinţă. La uşa apartamentului însă, unul dintre hoţi, înarmat cu un cuţit luat chiar din bucătăria victimei, l-a înjunghiat de mai multe ori. 

În timp ce hoţii s-au făcut nevăzuţi, disperată, tânăra a chemat salvarea. A fost ultima dată când şi-a mai văzut viitorul soţ viu. 

Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui: La locul solicitării s-a trimis o ambulanţă cu asistent medical, din substaţia Huşi, care a găsit victima inconştientă, instabilă hemodinamic, în şoc hemoragic şi cu multiple plăgi înjunghiate dispuse pe tot corpul. 

Nicuşor a murit, pe masa de operaţie, câteva ore mai târziu. 

Andreea, logodnica victimei: Un copil de patru ani a rămas fără tată. 

Suspecţii au fost identificaţi rapid. Hoţii ar fi doi fraţi de 30 şi 31 de ani, cunoscuţi scandalagii în zonă. 

Reporter: Dar ce-ai avut cu el? 

Suspect: Dar eu nu am făcut, fratele meu! El o intrat prima dată 

Suspect: Şi ăla a început să sară la el 

Reporter: Şi dup-aia ce-aţi făcut? 

Suspect: Am plecat acasă. 

Reporter: L-aţi înţepat? 

Suspect: Eu, nu. Fratele meu. 

Reporter: Cu ce? 

Suspect: Cu un cuţit! 

Ar fi căutat bani. Ştiau că Nicuşor se întorsese de câteva zile de la muncă din Germania, iar peste o săptămână urma să aibă cununia civilă cu iubita lui. 

Andreea, logodnica victimei: Ei ştiu că în general eu locuiesc singură, cum el lucrează în Germania. Cel mai probabil, au venit, au intrat cu cuţitul s-au gândit că o să mă sperii şi o să le dau banii şi aia o să fie. 

Azi, unul dintre suspecţi, a fost adus la blocul unde locuia victima, pentru reconstituire. 

Reporter: Ce s-a întâmplat? Ce ai avut cu el? 

Suspect: Nu, nu eu, fratele meu, doamnă! 

Bărbatul care ar fi lovit cu cuţitul a făcut deja închisoare pentru ameninţare şi furt calificat. El a furat o bicicletă şi a ameninţat cu incendierea şi cu violul familia unui preot. Eliberat anul trecut din penitenciar, tânărul a făcut rost de uniforme de medic, ambulanţier SMURD şi poliţist şi se plimba deghizat prin oraş. Se lăuda cu isprăvile pe TikTok. 

Cei doi fraţi sunt cercetaţi pentru tâlhărie urmată de moartea victimei. Riscă între 7 şi 18 ani de închisoare. 

Citiți mai mult pe: ObservatorNews.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ucrainenii au îngenunchiat în fața balerinului care a murit de front

sâm sept. 17 , 2022
Sute de oameni s-au adunat la Kiev pentru a-și lua rămas bun de la îndrăgitul balerin ucrainean Oleksandr Shapoval, care a fost ucis în luptele din estul Ucrainei, relatează The Guardian. Unii au căzut în genunchi, iar alții au aplaudat în timp ce soldații i-au adus sicriul drapat într-un steag […]

V-ar putea interesa și: